<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-20 07:37 PM:
今晚有d冷味
係講就講清楚d啦
講到模稜兩可咁
Originally posted by R-Star at 2008-6-20 11:06 PM:

係講就講清楚d啦
講到模稜兩可咁
閣下同版主對話既態度真係一流?
印象中閣下第一次上黎?
印象中閣下好似從未出個咩心水、對話或貼士(唔中都得,冇妨)?
咁閣下憑邊一樣可以話人呢?
第一次上黎,我又啱啱係度,真係應該歡迎你,但你d發言真係唔多入流,
抽人水,好叻 ?
請反省下用詞,唔係就揾鬼啋你,完!

ps ~ 本人今日心情不佳 但絕非惡意發言 歡迎閣下下次再臨
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-21 12:43 AM:

閣下同版主對話既態度真係一...
唔使甘唔开心```祝你赢多D 补数```
Originally posted by R-Star at 2008-6-20 11:06 PM:

係講就講清楚d啦
講到模稜兩可咁
甘把炮```KAKEI 连续4日比到劲料窝```
你有咩贡献```上来即插人```
先唔讲其他```
你D礼貌已经好有问题```
第1次上来人地地头```招呼都没个```
Originally posted by supreme12 at 2008-6-21 02:51 AM:

先唔讲其他```
莫非一直系度潜水```跟KAKEI 买左4日```中晒```
今日见唔系甘明显```即时上来抽抽水先```
Originally posted by R-Star at 20-6-2008 23:06:

係講就講清楚d啦
講到模稜兩可咁
[center] 乜 Sherry 會賭波既咩?
            正一死佬~~               
[/center]

[ Last edited by Duffy on 2008-6-21 at 07:31 AM ]
Originally posted by supreme12 at 21-6-2008 02:51:

先唔讲其他```
Kobe, didn't you play this game ?
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=1

How come you don't know who he is...
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=57#pid2428366
Originally posted by Duffy at 2008-6-21 07:29 AM:

Kobe, didn't yo...
唔识距啊```
正所谓不打不相识```
有咩得罪```系度讲声唔好意思 `
Originally posted by supreme12 at 21-6-2008 07:56:

唔识距啊```
正所谓不打不相识```
有咩得罪```系度讲声唔好意思 `
你识距架Kobe佬~~
距響 EF 好把炮架~~
琴晚林住买和```
不过心大心细之下买左大波```
土耳其```睇来黑马系距啦```
克罗地亚都出埋局```
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。