<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我地要合力趕走{顛王.顛后}
返回列表 回復 發帖

我地要合力趕走{顛王.顛后}

我黎26fun咁耐  `. |0 w  H/ c5 L
2 H; y% }! ?) b- l. B1 V; Q
甚少見到搞搞震既~顛人~
1 z- s$ {& i- Q& A, R3 f& s
, A/ j+ q: g8 N8 X$ ]6 G我覺得呢類人版主應該lock左佢既ip
7 D3 f9 n$ j+ j8 W) t5 b4 o6 Z! j5 s# P; X& i
咁樣先唔會破壞左 我地(安定~繁榮既社會)  j2 a6 {' y* s( F$ l

: s! D3 }" ]9 r1 i7 I% A/ A
Originally posted by cgdmzlam at 2008-5-22 08:59 PM:) D7 l: N- h, a$ A7 C- ~; C
我黎26fun咁耐
1 q$ H1 N% L1 r( N* q0 I& z+ w* G# s) M3 l+ k& H
甚少見到搞搞震既~...
3 k+ R- ~6 T0 M# {
損人利己既野做都好正常,但損人不利己就真係幾變態........- Z2 ?; P: `7 a- V7 Z
苦海無邊,回頭是岸呀施主!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 21:01:7 Z) N- t% N$ j3 H1 D# V2 D
2 w& k8 h# b) \5 ^3 ?# J
損人利己既野做都好正常,但損人不利己就真係幾變態........5 T# a" Q4 |# w: L& h, |7 |6 n2 K
苦海無邊,回頭是岸呀施主!
# z1 [/ Y9 O0 H3 J- m1 X7 F' H/ D9 L1 l! B* E

( [$ E# y, w2 ?. t& z+ c4 R咁咪係囉/ J" F7 B/ B  J) D) X* i- A
2 \# Q1 p" `' D2 `
唔係變態' c% g. G' |6 f5 ~4 I$ E& _2 T

0 x. |) T! N6 e! i# C/ z係(((阿嬌)))呀~~~~~~~~天真
我地一介平民做到的只有------零, 請問點合力趕走佢呢?
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 11:41 PM:' C2 r- |/ k: W1 G
我地一介平民做到的只有------, 請問點合力趕走佢呢?
7 v8 V9 Y* v2 V# s/ @& v# l

5 B/ t( Y$ N, E6 u# a6 b九哥你搵我呀
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-22 23:50:
1 S# |! p% e4 |
2 {8 G9 z/ t5 M+ j9 n4 H  y9 _5 S% F' u8 \& B" e
九哥你搵我呀
# {( A$ d# c$ R6 U" `( r
四零..............
輕輕的我走了,正如我輕輕的來......
. s: s0 M% s7 R  [
! Q0 s2 l, C1 }% z( I, ^! t只帶走一舊雲: z) a" k) @7 f! s' q9 Y. a

: K4 E5 X4 r: V0 m3 _. s- p' e: j[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-5-23 at 12:06 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-23 00:04:& `- m7 G, A& J! q
輕輕的我走了,正如我輕輕的來......
- V; C! `8 C7 F4 g# F, u
徐自摸............
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 08:05 AM:
6 ~6 Y% A* w' \! ?( o$ t+ ^6 G
# X8 U/ A; r0 `; \0 ?% ^* }: b徐自摸............
, R' ~. g/ \/ Y4 F) ~1 P  t
9 {4 X/ w& l, n& X  V  W
自摸,清一色通殺,8番!
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 23:41:) _, N; w' l# O5 n
我地一介平民做到的只有------零, 請問點合力趕走佢呢?
! R1 l3 {! e5 ?5 N# K3 _/ o8 Q9 g# i  y, Q; L: M6 M6 b

! h0 H. g' u+ m4 X" U+ M/ z7 L邊個話你地係平民?" N, V* r9 Q: p
九哥,無會員支持嘅論壇,就算有100個admin 都係形同虛設咖啫~
8 o0 h8 |: t+ D8 R9 ~5 z要知道你地先係管理層嘅力量泉源呀~
/ T' U( u- e, Y" Q! D總之見到有問題嘅人出現,通知我地啦,你地知我地去邊度聚腳嘛,我地會跟進咖喇~! W# O# ?- v' R1 [  y/ c
始終我地唔係神仙,無可能乜都留意到,真係要大家互相合作去維繫呢度咖~  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我地要合力趕走{顛王.顛后}

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。