<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-23 22:22:& g) G" O4 S2 c& s- _6 U
* f& e  {0 ]! C- {& k: S
102破記錄??
) N0 U1 v. Y3 `( D' Z# w) L5 t9 g6 }) B4 L% K! t# v. w

9 K* p$ K7 i' W7 Y$ C- m7 z/ p一個鐘之內嘛~
屎忽仔 !!! welcome back !!!!!!!!!!!!!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 10:18 PM:3 v. ]( N, l8 x) e
5 f( u8 D5 `: @8 s+ L
+ Q+ o" j6 Z1 u% F3 a/ a

7 Q. F! {) _! b* v5 D有因必有果, 你今日所得嘅全賴你以往嘅付出~
+ f8 n' h9 U/ D! U# F& [比心機, 以後要小心喇~
; V( J0 Q$ w8 i) k" o4 U4 }' _; Q1 S+ t% n4 F
BOYDWAN版主  |; Z3 n4 F4 u4 V' y
你加咁多分比我.....) `+ ?2 f: h0 p
我都唔知點多謝你好......

評分次數

Originally posted by ktwu2007 at 2008-6-23 22:29:
( @0 @' o  j! y$ t: u' N% U7 V2 g% E: b  V, H) q: C6 L. ^! n
5 g, }5 U! M# l. v9 c# l2 h
BOYDWAN版主
2 ?+ E5 y8 P: H3 R$ w: Z3 U& ~你加咁多分比我.....
" u3 B- z4 f8 t/ P4 f" g' G我都唔知點多謝你好......
- Q; ]$ [  m- k% V* r% x8 k

( T$ k% F# p$ ]6 O: p9 b' I無需要多謝, 繼續努力啦~
http://img294.imageshack.us/img294/3695/99398118cv5.jpg7 h! \/ t" l% B3 U
0 e1 d! m8 K: o9 ^! R" @- ^
隻北極熊真係強勢回歸喎~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 10:33 PM:6 T) ~" W  X. u

1 _9 B* o8 Y( ~$ a) c( g# l
. I* A: F% ^& B% F* N( f$ Y無需要多謝, 繼續努力啦~
  J1 k9 R- ]4 \- P9 l7 y! \+ K

: J3 d& G0 h1 [* m明白, 我會做一個一等一的良好市民全力支持 26FUN
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 22:35:
, x9 C$ o4 {2 |" B1 q9 A0 Thttp://img294.imageshack.us/img294/3695/99398118cv5.jpg1 e; A: s- d$ W( ]) h
9 b2 r/ b% I% S' k
隻北極熊真係強勢回歸喎~
- \  q* [1 d1 q; J: \- P: }9 T

7 s+ c$ I6 M$ s: K) P% v( d哦 你洗版式加分
Originally posted by mk政 at 2008-6-23 22:47:5 _  \/ }% Q3 Q$ O1 s% O

; C0 f7 c5 j2 F8 O+ T4 s7 d+ ?% N; p; i/ C9 M
哦 你洗版式加分
5 T0 g, ?% J" S' ?% t( L2 h& n* a" H! }! I7 f

1 w* y/ }  [2 ^: f咪炒我呀!!! 我喊咖~~~
其實版主點解會加咁多分呢2 J/ l2 t, Q2 S, E' ?3 R
佢之前個account真係斷正先比人ban
- }) ]. t9 r/ y新account都只係上黎吹水咋bo
1 |4 u# N4 S% V. _會唔會加得咁緊要呢
Originally posted by ch.chak at 2008-6-23 22:54:
7 E* F# }4 v- q, W其實版主點解會加咁多分呢' b1 ]' [8 M& l+ A2 O' \
佢之前個account真係斷正先比人ban2 w6 G; n) l8 q0 S+ A5 A6 n3 S/ C2 l
新account都只係上黎吹水咋bo, U* h4 R. A9 e; L% a' v6 }
會唔會加得咁緊要呢
5 h4 j8 C* T7 b9 `; d: }
( _8 M0 Y# R/ `% _) L& m
5 P  G  V7 l9 ^6 ]. D( E' b5 T& S加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.: }8 M: E2 g+ O2 P% A9 W
加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.; g$ g! R0 N" G6 [1 R2 l6 j
我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度., ~* C4 M* D: S' O
: l: ^5 @" }/ V- y, }* ?
可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。