<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
見你為上26fun而去網吧開ac% A+ A0 s1 L7 M; I, K
雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...
9 |. S8 c" z0 v3 X0 Q; n+ D8 Q, i但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
Originally posted by cheery at  02:11 AM:5 }- t+ F- r' Z' {% C2 c$ Q, u
見你為上26fun而去網吧開ac  [4 a/ V8 W6 r3 {/ F
雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒.../ v9 a; O9 Q% A
但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
$ R: M6 i+ {, }! j
" t0 X: f( h. j% o5 k1 J& {
你正在說另外一個人嗎? 那個老祖宗呢!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 11:03 PM:
( O  ]5 J- ?$ r' ?3 n1 H; P
/ o, w( ^: Y4 X- n5 r! W5 B5 C加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.
* W  R8 N1 n; ]$ W+ }2 s/ h: _0 O/ }4 G加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.
: S% A! X5 S  B5 U6 G我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度.
7 T" B2 f: {$ r# r6 S4 _- @8 i# d& L
可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?
: i$ j- h) d, e( B6 c: e( k1 Z
* c" j2 q4 ?5 e1 i3 G8 y$ E: v咁你最好提佢應該respect 其他會員, 政見睇法唔同都唔使話人全家同叫人去死. argue 一定有但唔需要咁毒..............再係咁唔單至吸引唔到人嚟, 仲會趕客.........你估EF係爛仔集中營呀.............唔係個個都好似你咁大方, 乜都可以一笑置之.........起碼我就做唔到啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 23:20:4 w% t  K4 U/ X; l

% |6 @9 ?; t1 W/ v6 I
3 |7 |% }4 m0 G6 r' J1 q# C) E6 v* h
我有狂加佢咖! 不過佢個衰...
. e/ y4 j) n' m: J
( \, [8 w- h4 a甘仔都唔理d分既  i1 ~9 F( e& m! X  k% A
一路加 一路比人扣1 E* ?6 v3 p$ F# D* n
幫佢唔到
Originally posted by belibala at 2008-6-24 02:19:
  ?' U% E& q* `' S4 j9 h
/ ^' B# y8 B$ ?' R% E* E3 A2 x* a! b# ?! z$ x2 q
咁你最好提佢應該respect 其他會...
; E( d- b5 t, K4 N+ R( x$ A) y
8 U0 L  e6 J3 C4 `7 z' a
大炮 jen 份人 係口直心快
2 y! q8 C2 _+ p+ ]扣多佢幾次分 佢都味驚過
, u* Y: k8 k5 f3 m提下佢 講野留一線
甘國武....
; E9 ]! @+ R" v3 q6 p, [$ jjen01....
7 P: D3 V' N( d: P5 n9 |' [: ~$ J7 f7 t( W: M8 h0 X5 `% Q5 b  x
EF真係江山代有人才出......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33:
$ h6 i% Z) [/ Q甘國武....% \: X9 g- e2 O' b5 f
jen01....* g: [" I5 E4 x+ {2 l3 X
8 C  G8 c- v0 q
. q8 ]# u: v& k$ C$ g2 o" V" [1 N* D
甘仔見到跳樓都似
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33 AM:
4 R- z& w: T. a$ ?0 \/ I8 ]! k甘國武...., g; Q5 G" p$ J% ~. c
jen01....$ }( {9 A& W7 a8 J7 {6 C7 p

3 F/ V# \# S9 |) cEF真係江山代有人才出......
& ^' W* c/ d. Q. |2 ~  {有野同你談 , 速速去頑童
Originally posted by feuosma at  02:33 AM:# C8 P- `# i: T  Y" Q) E
甘國武....4 C8 A# k  U. b
jen01....
* O5 o& |' a; D7 {- @) h4 @0 i* G" f: Z& D
! ?/ t) Y. O5 [- c- j$ G

! d- A1 d! B9 v" F他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
Originally posted by playbr2 at 2008-6-24 02:40 AM:
! x9 ~8 a# }3 z# h% U, g
) x" ?7 s( A7 F  R: F" ?7 {0 l- i" s" i# V0 e. h% F6 C
他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
) J2 e/ p/ L4 f1 }9 S' G8 S一定唔會 , 最多開多一個以傋不時之需
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。