<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我頭現在好大痛..點算﹖
返回列表 回復 發帖
睇醫生
諗太多野啦你!~
$ a$ T* ]3 W+ h$ v- A' u9 T自由神 發表於 2010-3-1 02:19 AM
可能是!但我知道唔關事!
- j% {/ {! X* o* f5 d

8 Q/ ?: r: H& A! N4 g, B6 N3 [" t2 i, L- l8 I" F& R3 r9 m! H) O5 x0 ^7 B8 P
勸你不要食太多 , 痛到頂唔順先好食 !!- q: t% G8 C) c2 F; r* }8 T1 G. _
selena127 發表於 2010-3-1 08:56 AM
謝謝!我是好大痛到無法頂先食,但都唔得!終於食一些強勁葯先舒緩8成!
% u; Y  f1 Z% R) h+ v. h

' [$ F+ Q# r. }% T: [8 a5 T我屋企有跑步機.............
) t: E- J  H  Q' \6 ]: U, J常在床 發表於 2010-3-1 10:37 AM
你屋企有都無用!難道你叫我到你家用嗎﹖頭痛跑步有用嗎?
睇醫生
% h. |4 x6 Q( r& _/ d, C4 u" C魚佬 發表於 2010-3-1 10:49 AM
睇左醫生啦!多謝關心!醫生話我條頸有點問題!可能是頸骨神經問題!需要進一步檢查……
睇左醫生啦!多謝關心!醫生話我條頸有點問題!可能是頸骨神經問題!需要進一步檢查……$ q9 }3 x/ _! ?/ K- M, U# b% E8 [6 ?3 c
goodnicelady 發表於 2010-3-1 11:07 AM
6 X( P6 a$ H$ R# O* y3 N
$ {. E- i0 K# G/ O* j2 _" t
/ j  d- u/ F$ M/ ]- e( P; C! l5 B# v8 T% `- v
0 F$ }- a* }' ^
聽聞早上喝一大杯“暖開水“。。。 有助舒緩偏頭痛
... 不妨試試?
睇左醫生啦!多謝關心!醫生話我條頸有點問題!可能是頸骨神經問題!需要進一步檢查……
1 c: m1 ~1 l+ e7 u! pgoodnicelady 發表於 2010-3-1 11:07 AM
- b+ C' _4 ~8 B+ d$ f3 |係聽埋 "醫神" D歌可能好快D TIM喎
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
Hey~ Lovely how are you today ar~
! F2 ]2 b8 ]$ L2 p
2 Q! P6 M4 W3 h% y+ d

% l, [! b  t: M" E) ^+ N7 J  R! t: C% P& s
' C3 l' Z  D. g) |1 V! t" g  e) _
聽聞早上喝一大杯“暖開水“。。。 有助舒緩偏頭痛... 不妨試試?0 _$ B/ O$ |' h* R' s
vv1668vv 發表於 2010-3-1 09:13 PM
首先謝謝!我的頭痛不是這麼簡單可以舒緩及止痛的!我是痛得非常嚴重的!甚至普通的特效葯都無法止痛的!這是我多年的經驗!其實我都好感恩,有一個月無食特效葯!是我廿年來第一次咁長歷史無食特效葯!
: }/ ]* L9 u) V' U; ]  F; R2 }8 Q# x係聽埋 "醫神" D歌可能好快D TIM喎
% w; y% m; r4 q7 G/ qe_e 發表於 2010-3-1 09:15 PM
係就好咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我頭現在好大痛..點算﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。