<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我頭現在好大痛..點算﹖
返回列表 回復 發帖
! C4 N4 d3 h, r0 C3 |' I# r
" b) k0 N& u, Q( R' n% P咁嚴重, 冇咩用
. _6 S: g. y* H4 [7 a; d魚佬 發表於 2010-3-2 12:02 PM
對!真的無咩用!
% L1 |: C8 R) m9 o  g' C可能佢小心我呢!. u% [. l7 m0 U+ K2 q
goodnicelady 發表於 2010-3-3 12:21 AM
, r" Y, P4 ^) W- b. }  |5 e中女姐姐好
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
睇黎妳的情況都好惡搞!有些頭痛跟人一世架,我有幾位朋友都痛左半世!睇妳的post都覺得妳是個開心樂觀者!咁樣既人應不是因煩腦先痛,不是我嚇妳,我諗妳的頭痛都是跟一世!但希望唔係啦! ..." k7 b* g* U* c
WP61 發表於 2010-3-2 03:20 PM
嚇不了我,講得一點都無錯,醫生話我可能痛一世!可能啫!我都希望唔係!
嚇不了我,講得一點都無錯,醫生話我可能痛一世!可能啫!我都希望唔係!
* \8 a+ c4 A* L( n' Fgoodnicelady 發表於 2010-3-3 12:24 AM
咪聽佢亂講!聽日無事,信我
: j9 _' N! Y4 H7 r  X
"堅"周炎?係咪長期係電腦前面/睡姿唔好4 }4 p0 y8 r( @7 ?+ c$ T9 _
奇 發表於 2010-3-2 10:07 PM
三者都不是,是患了嚴重偏頭痛,但這三者可能是導火線!
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-3-3 01:04 AM 編輯 ' \* M+ ~+ D. b+ p, L

# |, V) P" |" r' Y* k
  B( E% w* u$ g8 A0 l6 I

/ l: B7 `2 B$ }" Y$ P) a0 t" H& a8 C! u/ I* F0 t; Q: S( i! X% {
* |, [# z# {4 b# z/ x5 |4 U* A
你班衰仔..............
0 b2 G( p) n3 A' X; C6 j6 UBOYDWAN 發表於 2010-3-2 10:16 PM
佢地好有趣,攞我黎開玩笑!有這班人好熱鬧呢!
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-3-3 12:32 AM 編輯 5 z0 y3 F: E4 r; ]
8 I/ U3 k# F$ a- W+ `6 z
咪聽佢亂講!聽日無事,信我( k. H! C: i1 ^1 d# S) i
自由神 發表於 2010-3-3 12:25 AM
現在仍痛緊!不過信你,但明日還痛怎算呢﹖係咪獎分我以示安慰呢﹖
; x. {1 k5 p) T" b6 p4 d+ b: ~: C/ s4 D3 H% `0 d0 V) {8 u
9 ]4 T* o( K, j5 V+ q. L3 P
0 D7 K" v7 Q: h/ m
哇.......... 咁快就比你地發現我~8 @# U$ i) g& I& @/ Y: d, v1 T
BOYDWAN 發表於 2010-3-2 10:26 PM
小女子歡迎版主啊!
本來上了床啦!但居然掛住你們這班版友先上來探你們呢!還有親切的版主們!謝謝你們各人的關心!好開心呀!為了見多點你們我今日推了朋友的另一工作!只做一份工!希望見多點你們!因呢度好有親切感!

評分次數

現在仍痛緊!不過信你,但明日還痛怎算呢﹖係咪獎分我以示安慰呢2 b9 F" y5 v9 r4 c( a
goodnicelady 發表於 2010-3-3 12:28 AM
你要幾多我獎幾多囉
0 |  k5 _! q) X  |6 A" b5 P: @只不過我加分有limit嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我頭現在好大痛..點算﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。