<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女
返回列表 回復 發帖
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM[/quote]
' K6 ?# A9 b3 e6 F! F似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^, 1 }+ f' `0 s1 {( n  g$ Y( s# @4 i
每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!
: ]& _9 [1 T8 W! D2 i% U; Y之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺簽名會", $ h& z5 N. [6 _+ e) n; H% l
我指是那些貿發局的人啊!( n7 U. G5 R( T( }6 l' Q
你會唔會未睇清楚我所講, * H+ t- 1 d4 C7 {: I* H; e% q0 z! T- r5 o
或者是!因我的確睇得好快!我其實都是主要針對那些貿發局的人!只是有感你對0靚模看法太偏激!
& I6 o( [2 m3 Q9 W講多次寫真攬枕呢d野真係應該o係書展賣?
7 q, A$ m7 w7 |) _2 d5 P, u不是應唔應該問題﹐而是適合與否問題!其實我都覺得不適合!但舊年的攬枕似乎不是書展賣﹖而是在動漫節喎!
  B% B0 Y+ r' r# w  V
而家唔係唔比騰出空間給她們簽名會) w) z, S5 K0 O$ `1 E9 n" i( I# }+ _+ m  c! i/ S
佢地就是不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁!" ?9 A& S$ p2 A: n& e$ s% `
但係咪要係書展做先搵到食?當然不是!只是背後的意義問題!佢地只覺受侮辱啫,同時感到被標籤左!所以不忿被傳媒叫0靚模就禁,根本班評委只是為了個0靚模字眼而禁!但0靚模的名字不是佢地自己改,變相所有的0靚模都受侮辱和被貶!
4 O8 w3 S, w2 {; L係咪要拍段片通街比人扯爛衫先生存到?  G+ I
% V, }0 {* h4 o( f  g3 V+ W這個宣傳手法好有問題!我直情不恥呢個0靚模的行徑!我認為佢簡直變相鼓吹暴力色情事業!2 X1 x# |* _9 U( C
我都只係覺得書展唔係一個適合既地方去賣呢d野- a* w& O# p( L, z
+ U0 h$ L' M4 h+ ]0 Z. z: y" j這點我認同!但可惜貿發局批賣書不批簽名會!
$ `" }5 a, o$ }& F/ K更加唔係一個適合既地方去露佢地條事業線!
9 b7 g/ `5 O; }6 x$ ?舊年我都有去!但我不認為某些低胸裝是大問題!反而我覺得有些0靚模的意態好意淫!但不是全部,只是某部份!0 b3 Q# D9 o" v$ o
+ i, O( V& |/ Z! Y3 n, G( G
註:我認為人人有言論自由!但切記未明真相而去判斷所有的0靚模都是賣胸賣肉或者是技女是好不公平的,十族都有一清!!因好多大明星都曾全露,只不露點!甚至有些男星都不例外!
  Q  {  ]6 N/ ^7 O) X: p! ?/ b$ t
! \9 e9 B) |0 ]3 k
如果拋胸露肉擘脾烏身都係藝術, 真係有d侮辱了藝術5 ?; _% U6 J2 v5 b. z" w/ G+ p
jojojojoj 發表於 2010-7-4 02:01 PM
& w. p8 W0 `% e$ e
我問你咩係藝術,你又答吾出!係咁藝術藝術,人up你又up!識吾識架你??
9 u- j$ U9 `( |侮辱藝術遠比你侮辱她人強!
% O3 A& _# `' |% O( b; p! z
其實先要睇藝術既定義 ... 有D人覺得AV都係~~
6 F& T  ^" \% @* N# D5 n/ @* I迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:53 PM
0 y7 X& Z$ h# `, `甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!
& M. }, @! Q/ m" t/ `3 I: `$ @日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!% P  W5 }) Q5 P
人地性感小小大驚小怪...............
好精彩喎!聽落幾吸引!等我得閒一定會睇!不會辜負你的一片好意!  a* p, m+ G1 R8 G7 b
goodnicelady 發表於 2010-7-4 01:52 PM
/ s, X- }& Y0 L$ q+ F* ~
姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
* d( R* u7 B; q/ n" E2 g2 g
姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
* b+ Z: J: B7 X7 q  U6 X8 `迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:08 PM
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!* T0 ~+ o: |& h. M8 A
goodnicelady 發表於 2010-7-4 03:13 PM
" K3 t" v$ m7 K! H, e就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,
( ~$ @9 x7 t& i1 H& D9 y! I淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM6 q) T3 V5 b% A" }) A7 Y
似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^,
1 c$ y* Y5 ?, k" @; o. S7 L% u* P3 P& G每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!5 ^5 Y9 i* G; h( f  n
之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺 ...
! z+ ~5 a  p) V; ggoodnicelady 發表於 2010-7-4 02:26 PM
4 R0 o) d. d- b/ ~: u; k2 P
$ n! e& M/ r) A3 G( b
我都已經話左唔係"狹義上都是性工作者"
- b9 a5 L/ V" v& E% J# x"不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁"點解一定要係書展搞?6 x4 E& U+ X1 x' s9 R
問題咪就係係適合與否度, 就好似係喪禮上對住家屬唱"年年都有今日歲歲都有今朝"咁' U% S0 J( M4 e' R# D4 ?
之後就話唱生日歌有咩問題, 點解唔比唱
+ u: y; W* ^3 B  ~: Y5 r2 q當然搞到咁貿發局都有好大責任, 唔係話一方錯晒& a6 ?' o  ?& Q8 q/ D
你話佢地覺受侮辱, 但又不停做令自己受侮辱既事, 有時根本就係自己攞黎1 L+ G) A* D+ w* O1 j. {0 I
我係其他版都同你討論過, 而今次所指既都係一樣,
1 A/ q  ^& K4 I4 {" ]9 l6 ^. ]7 w唔係指全部後生模特兒, 亦都唔係只係話人著低胸裝,2 q) h; b+ f. _8 q5 K
指既係你所說意淫既一派
  T5 }% _+ K+ ^6 Y3 e你講得啱o靚模個名唔係佢地改,
0 @3 b) R& J1 B8 W* s4 Z但口裡說不既同時, 有沒有見到佢地行為上很樂意成為o靚模?
- `9 J% c2 r: V  p. U甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!6 h# Y; Z5 B; V! I4 t/ |& g. w( ^
日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!; {, D- }3 U! f* y" C
人地性感小小大驚小怪............... ...
/ J+ L- p: K- M( h7 R( }alan3015chan 發表於 2010-7-4 02:47 PM
- c; ^4 a7 `8 N+ F

# Q% }3 y' {! w( b9 w# J哩d咪真小人同偽君子既分別,
1 a; {0 X$ c- a, t/ m2 f* U. x! Q當然我唔係話av女優係小人,2 x4 K7 M( o' Q1 e
露係唔會比人歧視,1 a, Q8 ~; C& a2 S8 k( u7 y
但人地av女優做得出唔會唔認,
. T9 w( F& ]) N; B5 G: d8 }/ h唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康
6 X' S: t' C6 B# V. C仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度黎比?0 [3 S: d- T, o. b- _
你唔去講"荷蘭唔禁大麻, 只係小兒科, 唔似香港一些衛道之士, 又話禁毒, 人地索兩野就大驚小怪..............."??
) t: U% w, j; u# N- V- D& H
* K7 G7 I6 ]- I; {哩d咪真小人同偽君子既分別,
2 w7 G1 d* t  \& V當然我唔係話av女優係小人,
" e$ r9 Y5 C4 U9 t5 M# O露係唔會比人歧視,
* W! d$ ]1 o+ H# K: h7 f但人地av女優做得出唔會唔認,# G  N9 T$ E1 s3 o
唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康1 \1 B) L. R: V8 Z
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度 ...! a+ Z8 ^9 Y: r( J1 U
jojojojoj 發表於 2010-7-4 04:33 PM
! y* L+ D- S8 G: H3 D
你鹵味你都9吾撚搭8,我同甘仔講關你撚事咩?
% w. Y. s8 K. b: g. C/ i9 ^同印度比?我同你都冇撚得比啦你咁撚藝術!!!
* O0 i, ?0 K/ T% N- V  g$ }' ?就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,
1 a* m9 X# l& E4 ]/ l6 V6 _. @: u; H) X淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~) j( V& h) C0 F; \7 R
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:15 PM
恕我愚昧!我無乜睇電影和電視!所以不知你所指何人﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。