<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
) H1 i0 w3 d+ q+ f7 i; x  y* ?5 ?
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖+ e/ e& N# I9 ~' ?5 f# d
goodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧
. Z" [4 ^. a, X3 Q$ Y昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李
2 R* W1 z+ @) u, u; z" b3 c( v4 G一個一個的拉出去
  e2 k0 ~) r: i見到一個一個各自的家人,男朋友接機....9 j, R( T8 R+ x' C+ s8 n

" F! b1 I: z9 `0 R2 U# [心中既喜又空虛" L. n0 p+ r& e0 ]7 t
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~1 A+ |& ~/ r- n& m/ ]
空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
本帖最後由 自由神 於 2010-7-11 03:12 PM 編輯 ! ^* i& a7 A$ d% K* u4 C& h5 B

" [. E! j" X2 C9 \! A( a: G3 @
感情既失落?可能吧
8 m% T, i: ?; j昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李+ Q' R: u" P0 x/ F) W) t. J
一個一個的拉出去
  R% R8 w  H# Y, w見到一個一個各自的家人,男朋友接機....  n( ^5 D4 E2 e6 l) Q
* A- H8 Y% H0 [) e
心中既喜又空虛0 r3 K. Z& N& @, r8 r
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
& Q% M  U. t2 [! ?  ^空 ...
8 z1 P% M2 t* @  |+ Z( _( n2 O自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

...
) k" Q  b9 p  n6 E+ d3 Ygoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
0 L5 i5 E; Y2 d4 Q# {: ]8 P
( a- X7 \8 q0 w/ J9 h% L8 ]( p靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多
4 W  B( m- v' X0 G6 ]+ L' C你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~6 m7 p8 z# C7 i" x' {3 q4 P( B
我明白的~我真心當你朋友,認真的~" o* @9 n. j1 z; L" L8 _% }+ Y
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~
% |* M1 Y+ _* P! U0 a4 m不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~9 h- k0 h, m" w0 u) L  I- |
真心的~多謝你
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖, k& e6 J" \, ~! @6 w
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎: m9 N3 G$ Z' K* O. q& j
自由神 發表於 2010-7-11 03:292 k5 P5 a5 [2 ]  V, R3 U
真奇!打左一堆字無左!
7 ~3 l, W" x3 w: M9 | , `8 X0 `" F, R* |( x3 d
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
# e2 Y$ s8 T8 m. l; v% B我相信你處理到!但感受有是必然的!
% c* T$ M# j# x: W) M
: v$ @: l* y+ ^, {
( J+ ]5 T2 d) O: r; y+ a: L
- c6 h2 H* e2 [; m: O+ p, e
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!0 T, [/ J4 P/ j( I* m* N2 [
愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!6 M) [* K. I/ u

1 F% U% E, I* k3 U
3 N; T. n# O' o5 j( Q, H  v0 G- s6 q
& D  m- \) x" e: R: ^
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~

- t! d: b, d' d5 |/ A% c$ U回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!
3 T' @* Q! P# n# k1 {9 U: e4 w
& h1 p/ E: q0 g+ {4 m! r  e
我明白的~我真心當你朋友,認真的~1 a0 m( P5 t- i5 _3 p+ Y- A3 z
多謝你這個好朋友!. s4 B" R7 p* U* g7 v% O, ?
% Z( |6 }; N- y. e# c& n3 X
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不
% `* C" K3 ^7 k7 s& G3 n不打緊呢!現在不會不方便!
0 y- P! f: J! a6 T ) Z5 U8 L  B% S* b
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
8 G9 f  W% g7 r& T無勉強呢!我多謝你就真呢!. P5 \2 q# c% o8 V# u$ ]( e8 {

- l4 X9 Z- P; Y! B4 e5 u真心的~多謝你 " T' F' o; y" k9 j2 r2 T$ u3 `9 I
我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累.... [" `& z5 w7 }# T2 s% ^
累既不是身累,而是心累...; D. E2 }5 @5 \. j' G
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
& b) s) h5 S% r+ R
7 I7 K: g7 V$ Q( z' `/ d  p生老病死) f8 C* T( b  s
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
4 X: h1 f+ T% o+ k: h

- T& t) i) l; R( g, I" D% U& _生辰快樂自由四眼哥哥, love# A, u% `% X2 P( C, W% n
月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既? 3 G/ `8 P! L. ~# ?1 V: w0 A' M
點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~
$ U$ G. W; b& lJ.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...) }* {" i2 L- n" e. P
累既不是身累,而是心累...! a5 }( _8 X4 J( `  q
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?+ {4 ^0 H6 h6 W+ z8 l9 {6 b
3 \! F: h2 \- p+ `  v  Y2 Q
生老病死  h7 ?0 @( n" M6 @) P
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...$ Y8 b: u+ q& P
自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。