<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~
1 S+ S/ W7 d/ F/ U+ H5 i自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!
  R2 f% V* s2 ]7 V! [1 xgoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
* U$ D8 h+ O' o, I7 l5 a
自由神 發表於 2010-7-12 09:55 PM
唔好咁啦!哈哈!
. x3 R+ K, E- }8 F: N) ?

4 q0 {9 `! K( O9 }! p生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。)# Q% ^3 N! `8 n; O
/ z1 B5 a4 l6 `' D4 |
心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄 + Q$ _% ?5 @6 g3 R( c2 q

) N' c# Y3 W+ [$ E6 A生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)2 T* ?& @! R# {+ y1 q1 ?1 U6 w
' i- n0 F5 J" G5 n% |- O3 Q, t+ T
心想事成,萬事如意。波膽亨通啦................. 4 ~4 R4 |6 A4 f5 {" E
vv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝" N& o1 d8 d! a2 h# _
呢排靜左喎
多謝9 N0 b( V4 r. E# o9 t
呢排靜左喎
& z) c/ o' M: P& a9 d2 u自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
# u  G9 |( o) w% D; k5 G; e+ y; J% x4 X

! F$ T1 y: }0 H- b+ b8 c& Q7 u# K( U3 q4 v恭喜呀~~
; c" X8 V# E/ G5 i$ ~
7 G0 C: Y! J, z$ R* v0 m& o系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
) r1 e8 f) r) w9 z* b4 m, \- V. L# D! C7 D& I! ~! H! r
有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,
# u* d  b* A7 _2 `# x" M有时间都出来倾下咯
小資
, M% y8 i) N/ m# Q2 X$ N
1 B) s6 ^6 C9 ]/ S4 Y
+ d8 y% D3 Y! O7 S' O0 V8 E恭喜呀~~!
' }8 |- a& }  t5 g2 B( n1 L0 R" m! s0 j! ]
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛..... # C: ]4 i& i; h7 n" x0 _
( t' P2 z& H, L% k* i4 \
有無患上 世界杯后遺症 呀 …?? $ `' ^# \+ ?9 w0 S; a0 M
vv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜 + [- ^6 o" M; V' k2 o! _  m
搵食好呀!有得搵就有得食呀!~ 5 n  d2 y$ n2 H- h! I4 y
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,! b; f1 m# F( F- e
有时间都出来倾下咯
- y- }7 h$ K, G. v- ~( o" U& }worldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。