<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
詐詐帝唔攞粥我食﹖' w; [% W& r# q) E
goodnicelady 發表於 2010-7-16 11:25 AM
" g+ }5 g6 j; e! m9 H" Y
3 L- y3 S  ~1 A7 g( o4 ^2 Q! ^! S7 N  p: l
詐詐帝唔攞粥我食﹖
' z+ s! u  B5 h, v* A+ w' ~: f% zgoodnicelady 發表於 2010-7-16 11:25 AM
# c9 \' N. ]% ?6 c3 ^8 V

8 I" U) v0 k: f8 l' O6 z3 G暗您訓
& H" Y1 y+ v# Q' T
: z% a+ \4 U: [# Y4 r: X

) o! q9 |. W6 v$ O2 @暗您訓+ f0 i5 z1 d2 q# L) Z
cGsP8r1kFh0
. s. ?/ W# W6 j* Y% |月亮說 發表於 2010-7-16 12:22 PM
衰鬼呀!知我鐘意這首歌就用來哄番我﹖咁就唔拿粥我食﹖
* U1 O6 ?7 `/ d5 Q; ?" P
8 x3 `) P- H7 d
衰鬼呀!知我鐘意這首歌就用來哄番我﹖咁就唔拿粥我食﹖. G" q  W  j* g' ~
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:35 PM
. ^( U/ a2 X; O2 O" o
) i5 W( Q  w2 d! X) V8 Q3 J7 |
一早吃清光啦,一陣間有意米百合糖水(小甜的)要不要?
- ^. d% d5 F$ w. `( ^) x: z: s$ h2 P

' U0 t* k' ?" n* M6 I9 l: n5 c一早吃清光啦,一陣間有意米糖水(小甜的)要不要?
' E, D7 j- q# Y* u8 D& `月亮說 發表於 2010-7-16 12:53 PM
你肯送來給我點會唔要呢﹖
你肯送來給我點會唔要呢﹖
% j1 W/ }6 ?8 L2 P; l2 ugoodnicelady 發表於 2010-7-16 12:57 PM
% W2 K7 B0 R  m8 u2 r9 x4 |" E4 T
; Y8 j+ {# K7 T# _9 m- s. c若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的
; Q+ f+ C! `, h9 v7 ?: v2 u; t: t; E6 n
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的& A" a& t, l. q9 r5 o8 C3 H
月亮說 發表於 2010-7-16 01:14 PM
何意見得﹖你住那裏架﹖
# T9 H) N6 E; J/ C! W' C

; x2 ^; Y$ N: `0 y! x/ }* ^若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的+ B0 l8 A) }" Z& S$ A
月亮說 發表於 2010-7-16 01:14 PM
坦白講!在呢度傾計一定要打字,自然好似口水多多!但其實真人的我是個文靜的女人,少說話之人!隔離鄰近是住貴姓都不知,因不會穿門過戶的去探人!我昨日見到一個少婦帶住二個釨細少的子女,因住隔離幾年都不識多講二句,咪關心問候吓她,為何幾年都不見佢丈夫,居然住了成接近十年先知佢先生過身幾年!當時頓感失言……可想而知我是幾咁少言少同隔離溝通啦…
哈`你地兩個好好傾咁喎~6 a$ c+ \% l/ P) `' s1 S6 H, h
家姐你今日點呀?
哈`你地兩個好好傾咁喎~5 [# L' K5 W9 X4 |& u
家姐你今日點呀?* w6 c/ M" H7 y- T% ~9 m
自由神 發表於 2010-7-16 03:19 PM
今日好好多,無之前二日咁辛苦咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。