<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
6 f' N, X8 @) H& u! j8 c, S5 j% Z2 m
咁自由神對您的應該都是一樣,何來工人呢, p8 u; Z/ e9 A# u/ V
月亮說 發表於 2010-7-16 04:12 AM
我意思無理由當佢工人咁使麻!佢尊重我是佢誼姐麻!
so beautiful% G% x3 w* S( ^1 B: l5 r9 L( t
zjscan 發表於 2010-7-16 07:46 AM
版友!你話邊個beautifyl﹖你指結婚個新娘呀﹖﹖
我意思無理由當佢工人咁使麻!佢尊重我是佢誼姐麻!0 {0 n: R5 u- b- i4 \
goodnicelady 發表於 2010-7-16 09:03 AM
/ r/ [, T. n$ K- R' K+ @
& q/ s# i0 L( M# C
你訓醒拿,你身體抱恙,自由神叫得你呀姐買嘢比你吃都應份的是嗎?
7 k+ L, K- i. c! }2 c. `/ k0 B2 T  \; i5 o  d
你訓醒拿,你身體抱恙,自由神叫得你呀姐買嘢比你吃都應份的是嗎?
* L# {/ \' Y5 [# h% M4 N月亮說 發表於 2010-7-16 09:11 AM
未瞓醒架!又唔係咁講!依家的親人都未必是一定要照顧親人,無老逢的! 傻妹妹!你好似無瞓咁既﹖你不用返工或返學咩﹖
未瞓醒架!又唔係咁講!依家的親人都未必是一定要照顧親人,無老逢的! 傻妹妹!你好似無瞓咁既﹖你不用返工或返學咩﹖. B" x9 w& Z2 [" s2 y! X6 M
goodnicelady 發表於 2010-7-16 09:26 AM
. t% V5 ]6 {! L/ q* J8 Y! V! J

& G; b$ K$ J- ?4 s: I1 f* ]有訓架不過吾比您見到我訓教教豬乍
  H$ e4 P7 X; O, Z9 t* Q2 D

1 ?+ W, |- ~8 t: T) a有訓架不過吾比您見到我訓教教豬乍
; Y, I* g/ T* y! [' I7 O. u$ v月亮說 發表於 2010-7-16 09:33 AM
但都不會瞓得多啦!我個頭好重瞓未夠!我依家再去瞓番一覺先…傾!稍後見…886
但都不會瞓得多啦!我個頭好重瞓未夠!我依家再去瞓番一覺先…傾!稍後見…886
' @. L" }# X- @, Tgoodnicelady 發表於 2010-7-16 09:37 AM
* m1 t7 @5 p) R- i0 a" A

7 D; V' e5 O* D, a2 h5 U多點休息吧,我剛剛外賣左白粥腸粉,最衰係依貓吾到比姐姐您吃
! p& G$ F) W6 y& d4 M7 D$ d9 h) a; W6 g7 h2 H# P# p* U
多點休息吧,我剛剛外賣左白粥腸粉,最衰係依貓吾到比姐姐您吃2 R% ?  e8 m+ C- W- a* w/ x
月亮說 發表於 2010-7-16 09:51 AM
傻妹豬!多謝先!比個地址妳拿來我吃好嗎﹖
傻妹豬!多謝先!比個地址妳拿來我吃好嗎﹖, d# ~4 z/ ^3 F5 j2 j- y
goodnicelady 發表於 2010-7-16 10:51 AM
+ p: H5 [6 o* J" y1 M( x
0 e0 u- i1 A1 t4 J" F
宛之吾同您傾計啦,讓您好好地休息,不然自由神哥哥又會罵宛之不是
  R% Y  c+ `  u) K2 b* w7 C* b  j. ^3 `3 l( p9 P) z. ?& K' T
宛之吾同您傾計啦,讓您好好地休息,不然自由神哥哥又會罵宛之不是
. l& R6 V; d7 w# ?3 P* l) s月亮說 發表於 2010-7-16 10:59 AM
詐詐帝唔攞粥我食﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。