<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
2 K6 ~# b+ ]" o! H; C4 h( c! |

: y- a, I& U2 D$ i & l- x2 C1 R5 L7 v  l* I; w
"吹水區"幾時變咗"講政治-強詞奪理區"
& }  L3 n' W8 f2 ~) aWatchman 發表於 2010-9-10 12:12 AM
$ Z, U- \2 K$ ~3 L

/ u( B' g  k5 ]* L: n變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post: D8 n# p/ A% ?+ m
7 y0 }" H: c  v
1 J, x+ B$ ~/ P本版規則歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。
. \. }0 L  Y" @. P( u8 jWatchman 發表於 2010-9-10 12:15 AM
  C  C- v* j6 k5 B  W6 a5 c8 b! y" v% Y, u: c, g
我係新人唔知有呢條例 ~ 但點解我睇到不斷有好多同大陸政治有關既字句既呢???     
狗哥,算吧啦你!
4 ^: S, U# t3 U* l5 l( \7 e. S9 T
1 Y& [- z3 o4 B" {/ k4 K) K3 ]
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post, F" N8 ~1 X! S7 _! I) V# Q1 |4 O) G
' z# m! I2 C& e' r
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
9 M. C; d' R# u/ d2 I0 Z9 l' e7 [

- n" Q! N; [$ K! a我諗起睇粵語殘片 ~ 胡楓同張英才專登講唔正d廣東話扮外國人 ~ 好惹笑   
' |$ ?# v& R) ?- Q: X5 t# o/ V

6 |4 a. U" ~# ^0 r變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
1 A& X7 A, s, N5 H
0 Y. P' e# P" E) zjojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
( N' D' `$ |* n4 M. C
9 N; m# H' f, r" O
咁都要有人肯硬著頭皮企出嚟講啲自以為好笑嘅爛gag先得: K2 c; L% F3 u2 @' {
叻人我就見得多,kai人我見得仲多
85# Watchman 變成網上欺凌?
喂喂~做咩事做咩事!3 x$ i! A! w5 s7 W+ C
做咩講講下狗仔變左講狗哥!
- i: A: ^4 ^6 _1 D8 L  ]0 }* O+ \8 `3 I+ B% k& O# L3 ?2 \
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
85# Watchman 變成網上欺凌?( w" A+ Z1 j& N3 L" ?1 |5 }
alan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
& O, w' h; F( C1 S8 V# r/ ^( r% M
4 Z( p0 [2 O8 L2 i# K! v2 c! @
明眼人由一開始就睇到"阿邊個"欺凌"邊個"
85# Watchman 變成網上欺凌?
) }- u) s6 w/ f0 J" ualan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
9 Z2 U8 h4 s* @5 Q1 w$ W* X7 g+ g& J" m/ R6 C
雞巴男定賜座男???   
喂喂~做咩事做咩事!* e9 ^+ t- ~4 s/ U
做咩講講下狗仔變左講狗哥!
' r+ C& C0 L$ k5 v* w1 Q3 A& H& T4 p; N0 ?' a3 P+ {0 E8 u, L% [
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
- d3 _. [* I' I3 \自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
2 K9 c$ G" `. T7 e/ I0 E2 I% a- p6 s3 M  z  [: L# L2 l
咁請問以下呢段算唔算呀?# Q7 D7 N- L0 n7 _- R
( M; U& q, g& H
! m( I" W- F  Q# M7 K
你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?
+ J1 T! a) s' Y7 w: a2 ^$ l# m. ?你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }
  y- l+ H- c  g, P; l中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,9 n1 C" ^" c" e7 [: @9 u
乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, 唔好影衰佢, 知冇?

0 M* w+ n0 G  X
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。