<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
- N1 q( R1 t% r. ]

( ?" k) v! F$ z$ v雞巴男定賜座男???   
* o$ _5 f' ~( |: KKNY 發表於 2010-9-10 12:34 AM
% S% x$ }& E& m% O9 c- R0 z, ~% E% G. v  C% W, q% y  c
外國男
喂喂~做咩事做咩事!
& X' ]4 n) Y7 d2 A1 C- q" x2 i7 s5 \做咩講講下狗仔變左講狗哥!
8 b  ]7 a: d2 ]& Q5 a$ T7 l$ U8 ?
7 }, n% G) s5 O; r5 V大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!6 J4 `9 k4 B1 P0 X# Y8 P. I9 m
自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
如果我惡言相向應該好撚大單吓!
3 s& ]! l3 U& o+ T

/ f3 P# y+ C+ m5 ]  q外國男& O" m2 T) \+ C% i- v
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:37 AM
6 T: o6 G0 n5 [* O) T/ Y% N) w9 N
+ X& F; m! E+ z: D  X2 h
盧旺達定埃塞俄比亞?
呢鋪我都唔知點形容...5 S/ k4 A/ I9 T5 ?2 E& U
對狗哥o既說話有D失望& G$ V2 y) N; p! ]7 H2 R& y3 }0 b
但又真係勁爆笑
1 Q. p" k6 M& I4 R8 Q+ i1 z3 ]4 J# U一時間,令大家哭笑不得...
喂喂~做咩事做咩事!
. }* z; X3 {  R3 {2 C. F做咩講講下狗仔變左講狗哥!
0 Z, s$ j  S5 Y. l. ]5 n6 A8 B: a( |8 h7 |6 t3 n
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
- \$ P! \1 k0 f, d7 |自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
4 G7 r% T6 k4 U; {! A
6 c6 |; j& m3 K3 A7 C# u2 R% g' |
公道自在人心
$ Z' g- X1 a7 N邊個妖言惑眾
' }- q8 |. I) l, a% z! S6 U邊個強詞奪理
- M" V, [' h1 o( C% v6 E2 [# _6 D$ x( {3 {" Z
路人皆見
( l7 |; b1 o+ @5 r/ C) b3 |; O) z1 N. S1 ^( ~) S7 x7 W/ _
本人路見不平) H) j& ]  V7 l" b0 ]5 S
恕我好事多為* \% r) q, P5 a' [3 k, H+ `
收嘴
. E4 `; ^, {3 y9 K; R' z. N. ?4 [- Q# b; a+ m3 P
咁請問以下呢段算唔算呀?% \3 _$ _, ~# k5 U
/ R; ^5 U& g6 E" `; O1 u) ^. k
你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?- D  F6 r0 `1 P/ ~% O
你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }+ w9 S' r2 j- y5 V8 z4 d
中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,
- e6 T0 Y* U+ z- `) i3 s乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, ...: ^9 v3 Y8 u) h: u
KNY 發表於 2010-9-10 12:36 AM
0 j0 [) S" ^$ @/ {" I

" ]( m. \& Y+ G  ~/ h8 l4 K% p6 _8 M/ _+ I# E; `. G2 k
你呢啲算什麼 6 `( d: N3 ?) J9 E4 J" n8 b  [
( W: p1 E. @' z" E/ c3 f% W
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481
7 P6 W9 w" m5 t4 }) @  i4 R中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y" U) n* [. a& X- \. l! x; u
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?6 a5 b& b% G+ _: E) P& s. b
' {/ e( E% E) x* G! B+ D( Z對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;$ ?9 R. n; g" V, u8 u/ L: o; Z+ W
2 j! @3 V4 {' t- y+ K, L; M當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? & y4 t" v3 g7 ?  ^9 m  y. I4 |- y& P
你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;# F0 r- g' {3 @4 \, n) n  B2 `/ C
  `7 X) r- j6 b2 q/ ^5 g) O* g7 O當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
& M; f: e  L" L  O" d" t1 z$ M6 W

: }& C$ V) j& b5 m: _& ?' e4 n: B呢啲咁金句嘅說話,稍為有點人性都講唔出
9 X# z  y$ _, b0 \7 `, E, }
: B% R- u: S3 w
盧旺達定埃塞俄比亞?7 b; L+ D+ d' o1 y8 L- D
KNY 發表於 2010-9-10 12:42 AM
9 i- S* u4 @8 Q% R8 K

( A2 C* j5 `! B/ n/ ~) g總之唔係中國
; x- X& f2 @" l% J' u3 K
# n( R+ D& _2 [. ?" X2 A5 s! X7 m7 G總之唔係中國( d2 r2 a$ R: Z/ w4 T4 N
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:58 AM
: E$ h% K) s" k! V' W+ H9 W& k; e

$ k  @( {  ], A1 j9 E  {慶幸慶幸   
呢鋪我都唔知點形容...3 A2 D' [* L$ ~" u, ~! c, c
對狗哥o既說話有D失望* b& ?+ Q0 f  o. \- ~. N/ O
但又真係勁爆笑
& h5 f9 N: j8 A& s一時間,令大家哭笑不得...$ l7 Y* c9 A6 }) N# T$ w
infjlam 發表於 2010-9-10 12:45 AM
走火入魔了?
2 E$ L: f6 U3 H- K' D$ I0 t! D+ |  Y. s+ c/ [' x4 u( s0 n8 V
; M; y% @+ S% ]) G9 Y9 t
你呢啲算什麼
# \. |$ M0 N+ m# Y6 g0 T' @5 F5 u0 o$ A. z0 F8 @: n
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=235268&page=2#pid3481481: k; f  \9 l5 g
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;8 w2 ]9 a6 L9 k( Z# @7 b! Y ...
+ k( D" g) c2 j3 [, _! _$ SWatchman 發表於 2010-9-10 12:53 AM
7 Q3 z! k( T: m: d0 E6 m* J1 @: E: n" `& K7 x& L# v; j
d外國人認真冇教養
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。