<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
9 _/ M% X9 D* N9 `" y- ?: ?1 u2 B  A

6 f4 c) r% b' T, F( J# ?" E而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應, ; K$ y4 u) D, d1 Y: W% s
如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
' O: w1 q# O0 T1 M: k5 W$ I9 Fandyho 發表於 2010-10-15 11:16 AM
  v  J7 I/ C3 `5 u$ D
# N9 M" `. V6 i7 O7 ~: t
+ Z5 w2 ~; d- S/ k4 I" L$ g唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
7 r% ^( k- ~# X+ r; k5 e6 @! ^! b9 Z0 w/ f
; e$ W! \6 u% f; _* B! F( T

8 l/ h* P0 F# H唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事     P; K: }4 y# r1 o: v, c  T
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
/ t, q* A5 x' r! G9 u
5 O$ n* Y0 f$ L  n, d哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 ; \/ O# ^/ q6 T% \6 P  T0 ]3 u+ @

6 M; f0 Y+ c* O8 j( K- e你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢
( |" i+ e! I4 n' l9 D) @
4 s$ B& p! W7 p* U' f: U哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 ) C6 Z7 z: A, a4 U/ d

/ m7 u1 C; p' @1 Q6 n* a你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go .../ [. p. T" n' a$ Y% _
andyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
- K. h- F. V' I! h! X' |
- M. U, n& s1 t: k6 _1 ^既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
3 o( l" Z: A# [6 o( k( k2 ^

5 Y# G- G( [/ |3 {  W哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
' i: i( O7 i; V$ ?0 f( g7 F! S5 Q  Q
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
% ~$ l( c  q( sandyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
8 M5 ~1 E  {5 M8 t  x唔講都唔知自己咁大吸引力, 我係咁易9up幾句, 竟然有班fans周圍search, 又起底又剩?! I/ \- q$ G2 j2 r5 X6 }
正所謂: "有強姦, 冇焗賭", 人地唔敢賭驚爛屎忽, 唔通監人賭咩?
3 j. N' `0 }4 l- n我抽共 產黨 水, 義和團抽番我水, 天理循環, 報應不爽!!!
本帖最後由 andyho 於 2010-10-15 11:54 AM 編輯 ; C2 }3 U: o  ~$ i/ A$ s
) n/ l9 C8 [  d8 z* [; _
( V5 C6 A) S+ V( g% @! n. q+ B2 n
" p5 R; O" \5 H' ]9 Q; [. h6 m
既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?    - m" S* B  u0 y# x! w4 [- q
KNY 發表於 2010-10-15 11:36 AM
3 o: _. T: x& ^

* \9 b4 `( |$ T9 c7 D6 F我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 * D: K! n2 j7 r3 K
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
' v& R+ E: s! @0 D" q0 A; f( c
/ r! D0 U; d: f: d5 `  e我跟邊個賭呢?打狗棒?
& W+ ^5 @$ o% z* q. S& H- x3 R而家是你及其他版友唔信佢吧?, o! S& s1 r* C
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如:
2 Z  a0 _+ Z* A" ^7 l! W「若我在社會上的成就不及版友KNY, 請上天賜禍給我父母兄弟及我本人!」5 z( [0 |1 H: P* n. b" J
我見兄台你才高八斗, 有信心不如又打賭下?4 m+ Q# y! ]' w
如果有D人拋完我又唔敢, 那就真係夠縮骨呢
. q* B$ [* y$ X8 h; N, Z# L/ s8 a
4 }/ N2 _" J' M' I1 }6 ]
! Y9 @* K0 g! w* h8 ]7 C# ^
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   3 g4 J; v/ z/ p/ _- B2 \( y8 C: s
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
, {4 ]! a6 d( ?- {' P4 q" ~- ^+ _8 R唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
' x$ R3 S0 p7 y5 P2 ^3 y遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
; p2 _& o. g$ S- q唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,+ E. G. R: M/ Y: H1 g* T: O
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!; x6 O" s4 w# d
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
! S$ V( j8 P  e! ^" \5 V2 r, l- V" o" ^; O# L  ?* }: X$ Y
你開左微博, 招呼內地憤青都唔得閒, 邊有時間照顧entfun巴打們喎
% b7 P& `' e. P% ]" k
% Z- r: v) q; u
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦
9 p" f% a6 z9 M  \; vhttp://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html" n- ?! Z' Q/ I# y
9 n: O! a8 @1 ?$ w: e" _
我跟邊個賭呢?打狗棒?
2 G  @" L$ g' G- f而家是你及其他版友唔信佢吧?; Z1 B% d8 h- N0 d7 a1 E7 K
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ...
) U. S0 W* V" o/ `5 Z! {$ handyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
0 k' q+ ?8 l9 n; D
* m5 n- N3 p" z/ q. V6 L7 D: Z我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  9 X: f0 M3 Y. o3 W% O% g& i) }5 v

! x8 f' ]' B, K& n$ V: f1 e上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
$ \! K. }& R6 c; A2 P& G# v5 y0 B$ E
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,7 T* _# J1 `7 u7 c* g2 F" U! h6 X
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!2 v3 c4 \- ]  O( `& E; q7 y. H
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
7 B! O' g) m9 ^/ A/ |" a
閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,4 `* R: v7 G. V8 i) B' u" J1 Y
你就扣我地義和團帽子.

評分次數

• BOYDWAN

: ~" |' Q- C# m0 s+ \7 h8 z唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,& h4 U5 d& E* n2 n' ]  j
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
2 u8 M% |8 z: q; E7 b- q打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
) ]# U  i4 p. y+ q+ v  @6 w& x

4 \. h; f6 u& F! v% j哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。