<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?) J, m; a9 g; r
各位聽後,自己分析喇
. r3 `3 y. w0 [/ j2 i3 z第一節8-9分鐘 8 l/ G! Q6 V- ]# Q+ ^. n  V' F
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
# C& K: k( W( Y6 M4 n1 M) I0 [
( {6 a2 K/ w/ m播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
- r! W6 U$ A/ i5 `7 o狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...5 U. F$ \$ X/ j. n- V: F; R1 ~1 c0 v
infjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
3 ^, Y7 Y% N0 m$ v9 y
未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?9 P0 ], F9 d* E$ P
不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論, 3 \5 J7 _, y" \1 ]5 d6 j
可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
. l& g$ Q" s, T/ D5 H7 T, |. K

( x8 E. v$ V; S% o: p9 m% z我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
3 L; I4 C5 J# k1 E- ^# z; b7 `8 c4 N2 z& h
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ..., j9 }% l  B; M5 }
KNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
+ t* B1 D2 E5 L8 H4 `& P% _' M
: u" |+ u* `$ S1 l; R
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?, S7 A! }+ A( X  ?( |- {9 }
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, ; `& ]- @. r8 N/ {0 n2 w+ j& B
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
$ D" v- j3 N! y1 h  Y  {
+ G, W. d% ]0 ^/ P7 n
0 f2 H. o. U& c
閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,. q4 a0 C& d+ }) f& \- Q
你就扣我地義和團帽子.$ I/ x- x, u6 |( C. O
Winters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
- \; `/ a' E1 }' }- s" `- W
# W2 i4 p( `' x, C
義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
9 O. }% X2 o( C# a6 w5 N* V6 Z+ a- y  X! k0 G0 S
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
4 b: n$ e9 Y! z5 ^1 }, z0 }6 S所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
" u1 X" \5 o& W3 o8 [8 L& g版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
5 t0 J& Y, h" n3 z* p7 ~# _$ M) Zandyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
) S* z& M! }0 ?; S" u) b: X  o* {; A3 w1 v

& ]7 V2 U! V+ z6 e好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? 7 {6 B+ V" Z7 c- [
4 C0 W% G/ B2 ]' ?2 a
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?
% `$ [8 {  c2 e+ Y9 X
' \9 C( k. c# g+ K
2 z3 a3 [3 `- M! S1 U- }+ q* _* ?
- u5 y  A! p: R/ z' r" A8 x
, g7 z2 S, d. U( }我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?$ u  d! \' Y  z3 w3 g3 R
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, 9 T# g9 m/ e. ]* C6 s+ e
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
9 `9 n* F' e% B- T) c) Q8 ?andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
, a- G1 e+ s' `9 _
andy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;, f- U# p( H9 j! L7 y; o9 A0 J
要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,
+ f9 e* R) n4 o) E- Y如果有得賭? 我都賭你輸。
, t5 X' p9 B0 M+ C5 z2 t
2 T# P6 g1 n, R好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? : l8 u2 P6 _% |/ H
% S. W9 m: H2 ~& r/ Q
賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?7 c- O! Y6 |# B3 C2 {
; G6 q  E5 {" s' ?6 ?; o
% L0 t& ]8 f4 K* J. D; p7 Y
...
* Y- H  y/ c5 ]5 hKNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
) D+ p+ w  d; z8 }

+ n& }$ Y$ C. g$ Igood!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
, ^+ D& x# s/ b: C2 t; Z我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
+ P$ W4 l& r  v5 z( }; }) ~- d
) L' u8 ]! v) t! v
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, 7 J3 |/ K( }1 i; \
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
4 j9 ~$ d0 P8 A# E5 u: B: G3 U, L$ nandyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
  t' z# t  h' k: J: x吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
/ Y( w8 w1 z/ E% J' O! q
2 H8 _, @+ H7 T& u* d) @, |  @good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
# E  A" w" Q2 D# ]$ V1 s$ m6 t我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
& p6 e$ x$ s# T& d: I/ L9 ^% Yandyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
0 h, V0 K4 @2 O8 k! E/ r
2 ^8 E9 F, m7 A! D3 t
好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦
8 Y3 K) r" U) @+ T$ Y) E- q' G) ~8 U
: _, c/ A/ A$ l. b) E
哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
: P7 ~6 x% @; C2 W, W2 F
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?. j% f+ s  B2 @
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
, v( _7 A% `# a' Z5 I" G/ e% K1 i9 y$ I3 L0 S3 U; X5 z3 R
我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架! 4 z8 `, }% e1 s  G1 C5 V
快lunch time, 再傾再傾!
( l# d. ^4 Z/ p, G  e' Z吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
- k- d. U: G4 |/ }+ G打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
& `2 e# z5 [9 q& H$ h
7 W9 z9 V/ L& m0 K) y8 a/ w* \% c溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。