<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最驚咩野昆蟲? [積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:25 AM:& k: a0 x% N% c& U7 s1 Y4 O
' @1 z3 V$ I7 f" Y" J: r
你病好未呀???
4 g8 p' n6 X& b6 y" E* y: R好好多啦!!!5 \& Z8 s% K2 o. j0 @& ]
多謝你呀!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:26:
; a# E6 U/ }- q) X好好多啦!!!
1 M. @$ \" Z4 ]/ i/ l! o多謝你呀!
# u; X# _+ v) U# z$ e
咁就好喇* s$ c$ R& C7 T; b; S( P/ J. U
今晚咁夜既??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:28 AM:. r* y, [! _4 T
0 G# p3 o& |0 y2 ?2 n
咁就好喇
1 {7 E8 \2 A2 a% G' e/ {今晚咁夜既??
/ P- q* d+ D- d
特然想上囉!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:29:3 }) j! D; e5 B! k: p$ q6 r2 w

' x0 b- b+ |( H( L特然想上囉!
# I% F( m3 N  K3 I返屋企傾丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:36 AM:
5 o! @# v; ~) w  ~1 S
# M5 f! S, y- ?3 t' m返屋企傾丫
/ b" Z6 s+ S# E& F* U3 f
差唔多瞓啦!!!( W! d4 S: g% W1 `4 @
你代我 Say Hi 吖!!!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:46:( }8 L* W) o$ t
# K0 c( D: j1 P( h: \
差唔多瞓啦!!!
5 v9 f8 S4 |' h) c, |0 h你代我 Say Hi 吖!!!
' M' K4 a: r' e+ z) ]
O.......咁你保重身體啦
曱甴~...
咸蟲,因為有太多無知女性衰喺佢手上1 Z* t9 M4 \: u* Q
(咸蟲=成龍)
最驚是小強,因為小強會變大,大左會變大強強好多
例外reply
我試過好夜落街......條街好暗...
3 L% Y0 L9 m. H. y, P3 f/ \# l當時我著短褲....行行下隻腳痕痕地...  P6 M5 u7 o3 Z2 o: m5 q6 g& ]
用手一撥...到隻手痕....我望一望...係一隻小強.....
' l" X6 a" H! y* e嚇到叫左出黎.....我即時痂左線咁勁走勁jump....
5 H4 N& w& ~) `% `重有.....我試過飲汽水時...見到有隻蜜蜂係罐野到走出黎....
8 L, a- A; g1 k( E6 @自此我只會用飲管飲汽水.....好驚飲左落肚= ="""
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最驚咩野昆蟲? [積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。