<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 03:30 AM:
7 P4 g3 w& N' w# R" H
( T6 y$ y) e5 w( z6 m& L2 {- [, j; B) l/ ?
我在 EF 的日子
: U4 _: W. H$ n5 X$ p+ G- m' n  f* x: k  f3 m9 F
於 200...
% _5 h6 c4 M1 |好感性wow
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 01:09 AM:; w! x7 V# ~; Y+ D4 H: {
% F1 V% w4 a9 v2 o! ~
好感性wow
4 N% u* N+ B2 m% O+ J1 N! U# {
6 q8 o  W$ }; x  i
有緣人
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我想應該是neptune1122吧,因為開始加入26FUN時,只是為了看照片,根本沒想過和會員分享東東.然後我在 【每日一篇好文區】 發貼,覺得版主們都很好,很友善...也在那裡認識了tt  
0 u0 X' Q* _( [9 X( A或許你們不知道我是誰,但是我要感謝你們
+ S0 a6 L/ v. l; |( j因為你們總是幫我解答問題 ^_^
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
其實我一直都無留意o的版友個名1 K( p$ S3 R! S$ D
但係去到; i, }; \! ?% @1 q5 L
時事政治區
/ ?9 G( [& B6 M& d2 B+ X( m0 J- z4 l有好多版友討論到3 U0 ?! C+ j9 Y
面紅耳熱 5 ^( @- n& _8 d0 L/ d
但耐左之後6 d0 ]! T/ O5 ~
佢唔覆我 我就唔知有乜好講
/ {3 w. L5 a& d4 Y1 p* v% `! D雖然好多時大家既觀點唔同
0 o7 w6 R/ ~8 a  `) j# R5 C但係都傾得好開心
2 F. o/ R- e1 o* y# Y$ C0 u(其實大家都知對方既觀點
2 u# ^6 v# o. N! a8 l  |6 |只係......sorry唔識講)7 F8 p% n+ s& _  c9 s! l2 ?* Q" U
阿享9利兄,事但兄,王晶兄: Q; @) r$ w: S5 U/ J
甘國武兄 金魚佬兄
0 T# y' i! r" {: @  |9 Iiato兄 join6471兄
& T) h' R' q; K% Q7 z* p( N.............
% K/ n- t' i- v/ }$ g, N" z6 q同立場既唔同立場既8 C8 A* W0 P) {8 q. B( N
我都係當佢地係朋友
- y3 U' X( D, n(只怕人家唔當我係朋友o者)
  H6 W, E$ W4 Z8 A當然仲有各版主3 f) p/ J9 Q+ M# j: D  j
各版主我好耐無加分啦o咼0 f" L2 Y5 p5 _% }, P- l

% Z5 J, Z( X2 @" z9 c( `0 n& U[ Last edited by 老鬼X on 2005-7-5 at 09:15 PM ]
唔知點解成日都留言" V5 {% e7 Q6 _; q+ u* d7 B+ B, s

4 _. n1 W5 J# }) L* C但總係唔知邊d 係算識我或是熟既朋友, h+ O" ~1 i! ?  n) }  Q" V9 Y0 Z

. r" T& ~! J! i) L  [  p/ z. P: o- pabc123aa la...可能....仲有....brightlee 都係la...係sport 版幫我好多
& R1 Q% F. w% \! Mpakho 兄同 BOYDMAN 兄就係性版 同我一齊傾計law
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by hideaki at 08:50 PM 20:50:
+ \3 M) z2 A0 g: i7 a: c我想應該是neptune1122吧,因為開始加...
1 R' E6 @. n1 Y
/ t" U) x0 m8 A

" g. m$ A+ u/ @4 O終于有人找到我了!!
. X4 J& z1 X( Q, I8 O我也很高興認識你啊~~~
/ R2 X6 w% `4 P0 p9 z( l% c* c因為我們同一個國家的人嘛~~
4 [- H' L  c# s) V
" V* E: ~4 S- i' G[ Last edited by neptune1122 on 2005-7-5 at 10:24 PM ]
26fun的交第一個朋友是誰:左仔 (我自己覺得)
# G( \6 f4 s0 O7 OE.F吹水吹得最多
我仲未識呀~希望好快識到第一個
Originally posted by 史艷文2 at 2005-7-5 01:00 AM:( w, [( c/ J5 o2 P" W; w

7 U2 P6 Q( `2 C3 a: b) `' {
5 ^+ y0 _/ O% d: Q$ L
, X" C% |1 X* Q& Z& h6 @2 A唔係啩,我你都識
/ h, y& e% B  ~( P4 E; Q- o我識!  別名"痴心情長劍" arh ma!!! ! j5 |& n4 }+ |5 i, R% d/ ]5 \
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by neptune1122 at 2005-7-5 10:22 PM:
  M/ ]" l  J6 r. U  N+ j
7 A3 v' `8 q. \% ~/ T! }) X2 I' g) B$ q- v% f5 P" y0 i2 _3 {

2 v8 M& d2 A8 T. ?& w0 O4 N終于有人找到我了!!! S1 f' J8 @7 |$ V# l7 h9 `& V
我也很高興認識你啊~~~
4 v9 d1 ]. X% S" a6 ~  z( C0 Y因為我們同一個國家的人嘛~~# k2 U! ^! I+ Z. X

6 x  o' z  x- z[ Last edited by neptune1122 on 2005-7-5 at 10:24 PM ]
- [: z% c7 c% |, Y) w+ W3 ]

' W+ B9 k% O3 {/ ?8 R. C
& a* Y; P# O- r7 T- N+ [0 G還是同一個花園呢 ^^"
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。