<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-26 12:34 AM:2 w) g# J& `8 D( D5 Y0 y
我由於search KELLY相而進入EF, 但好快就轉移左去從前之本地SNAP SHOT....而係個度第1個認識的bro.就係SR.....個時在snap shot區....因見其他BRO.不斷接好圖. 故我亦膽粗粗去貼埋一份, 可惜就是有圖分享冇人回覆, 而且還不斷被下載及被轉貼, 就在心灰意冷並準備退出既同時, 得到SR兄既支持, 正因為佢一路既支持(番查從前POST原來SR兄全都捧過場)真正找到知音, 亦因為這樣我才留下繼續貼圖, 之後貼圖熱過後, 又轉移去了SPORT板, 甘啱見到個BASKETBALL POST by crap...之後就出現第2個bro.啦......之後點...就是結集了ef12吹水人.....一大班老死同多左個妹子~~~~
; Y) E  C4 i0 M, l3 H& P3 y1 R
  N/ a$ j9 Y3 `. I" P
嘩!估唔到原來有我個名架2 t3 p8 ^6 l6 Z! i0 d: m
好感動呀!!!!!!!!!!!, J3 h9 Y# j8 a2 J. s: {% k
我既第一個FRIEND 呀......好像好多人都係同時間出現播
- ^1 d) a6 c0 v9 w在SNAP shot區就見到ASU啦,日本.....咩區就見到00啦
9 a0 U6 N; v0 I& i: t+ T8 G- b) N在SPORT 就有FOUR,KY,SHAQ,BRIGHT,米尼啦.......% O7 U& N' ~, y' r9 N
之後又在好文區識CRAP啦,最記得係被佢誤會我係隱蔽青年: p, H5 P  j: J2 F2 |. q1 X
其後又係吹水版識得更多既人
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-7-3 07:05 PM:; M/ b1 l2 ]# \7 s  n6 X  ]' Y! ?
無朋友...不過覺得crap兄幾好人...
  W3 M8 I' e* ]
. Y2 N  a' ~7 A* s真嫁?
) s& ^9 [* [8 F' `: v) K
2 s/ e2 m* A( e你入去呢度啦~
( v) r! N' |! _6 q* W  t+ [+ c# p; l+ Thttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57191&fpage=1
) c( U5 V, D$ X# R7 v0 u+ f入面全部人都好好好好人嫁/ i% ^; v( r: ]* I
好多朋友仔識嫁
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-3 09:06 PM:
8 f5 m& S2 p0 d' h
  Z  @" t2 i+ X5 l; h, P% T嘩!估唔到原來有我個名架! g4 K6 P, X3 ~! I8 z5 r
好感動呀!!!!!!!!!!!
5 y1 i" c: r) Z- p' H% Y我既第一個FRIEND 呀......好像好多人都係同時間出現播
) }) h9 K" l$ P/ O在SNAP shot區就見到ASU啦,日本.....咩區就見到00啦
0 @0 H* W; B# j* J$ P1 x在SPORT 就有FOUR,KY,SHAQ,BRIGHT,米尼啦.......% c, Q5 J/ ]3 x1 T0 f* Q3 U
之後又在好文區識CRAP啦,最記得係被佢誤會我係隱蔽青年$ h! ^0 g, @2 R% H3 c+ l
其後又係吹水版識得更多既人
2 @" d9 b$ K3 i! D2 x

2 I4 u& I& S4 O9 G6 T+ m7 ]9 m澄清 =.="8 a/ B4 B. v# |6 l9 s" `& j+ O$ f
係sr小朋友自己打呢個description響頭銜嫁 =.=""""8 Z+ K) _7 }/ N9 f1 N
' f- g/ `/ @! y0 @- j
補充, 8 m- [+ ]6 I9 Z* M- M8 h
想當年我同SR響sports版打曬交咁, 0 v7 d) Y' ]7 K6 X" Y) `. O
但而家好老友
8 b5 K% W2 i3 P老友到我生日佢送舊大便俾我...
6 I/ N/ n, N2 {. [- Q( }; v所以話上網同現實世界都無永遠既敵人,
+ [* h" \  H+ X! v3 Q" J% M, g大家攞個心出黎就一定識到朋友嫁喇1 {; ^% q' \  X1 ^/ r) `& f5 P7 z- Z
EF好多人都好有善," E/ V% w- V& @
大家一定會識到朋友
Originally posted by srfqt1 at 2005-02-01 06:06:7 N) I  A: d$ R" H3 e5 l

' a, x9 n) T% T9 ^% H4 u6 ^9 {1 [' h( U9 m2 ^8 W
嘩!估唔到原來有我個名架
! m3 V  e* X+ m; a" g好感動...
* x3 c! j* H  h, r$ }) E
2 K5 |8 M4 _( n) ~: w6 B
- h1 C& {% e! `- {
' n$ L6 d. z+ S' Tu so lucky ,, no one mention十仔
lol  me so sad
Originally posted by crap at 2005-7-3 07:32 PM:: }1 _# o5 @7 Q+ R' M  b

" E8 X6 f; l9 E2 ~; J4 }6 E9 T& i+ o0 n
真嫁?
: \- X- h$ f: F& K5 X+ e  x! {# z  X
你入去呢度啦~
2 E1 x: F5 g# E6 U3 l! o% bhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57191&fpage=1+ r, f5 z' I7 s, N) ?+ R
入面全部人都好好好好人嫁% Y6 U5 a0 h! L1 i, T
好多朋友仔識嫁
/ |: j* r( K7 ~% ^我係其中一個好人
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 08:29 PM:
8 b' Z% \9 i8 J8 l, p8 D9 n# v. J5 \3 S8 H7 `
我係其中一個好人
, i3 j, x# l) {9 w( ]% X我係好人2 號呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 18:17:
1 L1 j. a( a+ \  _, d. x9 N7 K% T( @( c4 n
我成日係笑話區到你o架
$ ?9 c3 B: w+ n/ R8 w) k' U2 ^3 ^9 q
2 F5 _4 {' C% {  u
話明"睇我唔到"都仲睇到.....  (真失敗T_T); w& e$ L, Y9 \, }8 T/ v0 X
2 a5 e+ W: R2 P: _
果然係26fun中既板主~!勁~!
無錯... 你確實係睇我唔到!!
Originally posted by 睇我唔到 at 2005-7-3 09:09 PM:( U% b. V  [/ w

; _. Y" m+ E& d! `. m# k- ?: Z0 o9 @/ u5 I0 ~. ]
3 k8 y  b. `; @2 I& `
話明"睇我唔到"都仲睇到.....  (真失敗T_T)
0 e. P( F1 x; E) J* G
/ F" X) d" e6 U* L; e% Q+ K  |果然係26fun中既板主~!勁~!
( o1 ?! q0 \, z1 B' G唔好玩我啦
好感動ahhhh~有2個brothers 記得我~~~我愛你地ahhhh
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。