<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:15 AM:+ [" M. \( ]$ [. Y# h  _; \, ~
6 D6 E8 n5 n& @  o! ?" ?: b9 \
welcome
/ J8 \1 \! g: S/ }6 H+ s3 X
多謝!其實我以前有另一個ac,都係cd   rom.....好小係度發言,冇咩人識我.......
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:17:$ A* ~3 j) n7 E' I3 Y8 v

' j% q# [9 U& V4 T多謝!其實我以前有另一個ac,都係cd   rom.....好小係度發言,冇咩人識我.......
, m  Z! c$ X2 r' [. e5 k( V
really? 咁唔走住同你講幾句先
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:14:
- k; Z" t) I4 r. J大家好!我可以搭爹嗎?
. b- S+ I# b) I$ \- y8 v
hihi~歡迎
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:15 AM:
- h4 }: m) K, [: {" D4 e3 W6 Q9 w7 Q/ E* J
係呀
* P6 r! _( f* f( U2 I3 N: c
洒係用梨嘆 家嗎
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:17:3 S, A% f8 A" x+ G

# E# k. G3 H) V; }" g" o, n多謝!其實我以前有另一個ac,都係cd   rom.....好小係度發言,冇咩人識我.......
/ d& E' W+ I$ p0 M# {# ~你唔講出黎,又點知識唔識呢?
6 Z4 p! g" I/ h5 K7 u) `
4 @# C  v' v$ Y! K咁你又識唔識我呀?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:18 AM:9 h  K/ b4 i$ x2 p" n
& ?% e4 O2 `2 [2 z& r' Q+ _
really? 咁唔走住同你講幾句先
( \3 s) V3 y! W2 v呵呵,真係再次多謝!小弟觀機密兄之文章,見解頗為獨到,啱咀型吹多幾句而已!
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:19:  n- S  D" k. x! C) J- m$ P

/ L; m3 @$ c& Q% T洒係用梨嘆 家嗎
4 H0 i; `+ u4 j8 m- g8 S我而家都係劈多
, Y. B1 K( l0 r" H( J3 w
/ r8 b# w+ I2 F6 Q3 }2 v遲下玩夠就用黎嘆嫁喇:cool:
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:17 AM:
: o* }# a. o; Q% K. h- k8 `* _. A/ Y
多謝!其實我以前有另一個ac,都係cd   rom.....好小係度發言,冇咩人識我.......
' y# U# X! h9 H
bb 跳舞 只有兩三個
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 01:20 AM:
' V7 K. g3 a9 O% Z9 b; C: @. `  F* }! d" c- O
你唔講出黎,又點知識唔識呢?8 ?) \. g4 H+ }3 R( D- ~$ U6 ?

4 M6 F2 ]) g' ], y8 `咁你又識唔識我呀?
6 G. `6 \" N; e5 k左版主當然識!
" t& R( h. \8 c5 d其實我覺得呢度既版主都幾nice~
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:21 AM:
* N+ k0 f% p; I! d. q; @" l
' V: g1 h. z+ F# v3 rbb 跳舞 只有兩三個
; n: C+ `$ P# ^: w4 ]4 \
硬漢兄!我可以和你們交個朋友嗎?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。