<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:41:, J" P  B5 W( g( r
睇黎我地志同道合........冇酒飲我直頭訓吾著.............
! g7 H2 o0 {5 |$ g+ D2 H: c
o......真係不打不相識
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:43:
3 ^  }" a* N( @% u4 T% u/ i4 R4 _- C6 D, I0 p0 T
哈哈!新郎哥d兄弟做吾到野嗎?我做兄弟時,新郎哥好清醒噃!
% n. A+ U- J. h: h" N新郎哥要做正經野........
# H8 a# \% o9 }. z9 T
7 v; ?3 W4 M6 H9 r我同周公洞房呀
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:41 AM:! G: l$ h$ W; R! w2 S0 h* S
手振其實已經代表肝開始有事,好彩小弟未有呢個現象已經停左
! I: t3 ^( ~  }( r. a% n我大把野玩.....所以我唔會玩死自己
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:44:5 J  w* C, B; u

! e: U( e1 o' {: c$ k3 z6 T- r咁仆街........我震過貓王架............
  a+ }( z# I8 K
6 M: V5 D3 q: F: B" s好停囉! 好難回復了!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:41 AM:
- N4 ~% J! f8 T7 c* g/ }8 L& D' w) S! E3 m# _' T
係高價洒吧, 飲咗三四支 gin
( H/ T8 t4 W- V0 e我亂隊,威士忌,拔蘭地,伏特加,星球大戰,環游世界,紅酒..........結果.........昏迷不醒...................................
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:41:
0 O9 J! O5 A; n+ C6 ^手振其實已經代表肝開始有事,好彩小弟未有呢個現象已經停左
/ q, B5 Y, m& p; y6 z3 K; i( v( j! p# f* X不是嘛,通常都係飲完第2日先震,之後就冇哂事@@"
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:44:9 D# s( i' R1 L  u( Y

$ i6 G7 i0 A, V- Y/ ~3 n9 T4 J咁仆街........我震過貓王架............
9 p3 n' {: `5 z' m1 U- W3 H- ~* H你勁過我好多喎
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 01:45:! {) b8 L8 P7 A4 e) j$ {% ~( x
& L* `5 q! t" f' k3 l6 h
我大把野玩.....所以我唔會玩死自己
7 p5 S# q+ d2 @( Y, \0 o; c- j9 B9 K3 D
所以我咪話你是上人,好外境之物而不為外境所!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:46 AM:
2 v% W' u+ k: [+ ^3 R) [
" n6 [! p4 D5 \" Q我亂隊,威士忌,拔蘭地,伏特加,星球大戰,環游世界,紅酒..........結果.........昏迷不醒...................................
: B: |' w0 {" r3 R  F$ |( C我唔會同一時間飲兩隻酒
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:45 AM:
7 C  j0 U* t! h5 g4 V/ S: [+ N/ e/ X/ q6 H

2 l' G0 @, B, o0 @  N我同周公洞房呀
; n8 x1 _9 z" _5 R# _' [! x9 xhehe~那真可惜啊................
* _/ ?& T: X. v# L" q. @雖則幾時都有得洞,但花燭夜................( G* b. s: g2 A6 r5 I, t$ V; H6 g! W
聽機密兄講野,你有冇3字頭?5 W. @4 f! m3 Z+ N) i
介意可以吾講!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。