<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:59 AM:8 M8 u: M( _% i5 @3 ~  M( `

; I3 W' F) t4 K" T咁堅?
; F' V8 R3 T# q6 y+ a4 j- I0 K* r( Z我食煙 一日一包到,去蒲包半,但飲酒亂9咁黎.............
1 g% T5 U4 o% N5 i都係果句, 你玩佢冇事, 佢玩你就死梗, 你要記得重有大把野玩嫁!
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:59 AM:
1 F* Y% B: `$ `( j- G2 o3 k: g7 |3 x% m) O1 X- i1 j9 t  |
: G, |2 p+ h- B5 m! M! R5 O: _
其實話戒酒戒煙話難唔難,話易,又要有方法 食煙? 我仲勁過D兄,都戒到,同酒一齊戒的,我以前食Cammel
& Z0 g  [. ^1 _$ o& G那機密兄頗高壇數!我都想戒!得個想字!戒哂做人又好似冇乜意義咁...............
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:00:( Q/ t0 W+ X) @( e
呵呵!咁左版主家陣仲有冇飲呢?
4 a/ R& f( w  U$ h+ {, ~& X叫左仔得喇" o7 Z3 E- @0 f8 q' z
有,不過少左好多好多,/ Q4 K& r1 c' ~/ W) R! b: v. a
以前只係識得死劈爛劈,
7 m7 g' L- g& ^9 r, S$ t  C* R而家識忍口唔飲咁多,
0 ]$ {+ _) `; ~. l/ B' W得閒仲飲多左水添:cool:
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:01:
7 ~# B" X* S& `# g" a( |* p* G7 O$ M; B) [# D- w
你想唔想知戒煙點戒易d?
$ l) \4 @" q  B2 _8 z; |3 g6 }0 k. q- w  {5 ^: N1 R+ N& f5 m
想知,從實招來
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:01:# M& Q- ?2 L& m: r% D3 U
1 Z' @8 b+ E: t9 G+ w/ P  K
你想唔想知戒煙點戒易d?
; H4 z" N1 H; x8 |( J都幾想知嫁
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 01:59 AM:: n9 Y& \$ B! L5 _6 r* \) I6 E
& x& A  k4 ]8 X; b; c: S- X+ E

" d) ?4 J( C* Q# \其實話戒酒戒煙話難唔難,話易,又要有方法 食煙? 我仲勁過D兄,都戒到,同酒一齊戒的,我以前食Cammel
0 L$ I2 ~+ o3 R- G0 Q
& G$ o7 x. [% I% K我每日 四支咋....梗勁過我啦......# @  X8 J9 \2 t  }: Y* X! L
% f+ i5 Y+ d0 b% n. a8 H, p) D
但有個問題, 一包煙係留唔到五日的[壞壞地, 冇曬煙味], 通常3-4日就 掉咗佢....浪費
以相代文,MAY WONG又告一段落, l5 n8 s" M/ Z7 e; y* h3 K
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... d=RWrsAW#pid1150082
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 01:59 AM:
1 {( R& V. x" i咁堅?
+ C: R; V4 p& }# t- q我食煙 一日一包到,去蒲包半,但飲酒亂9咁黎.............
. w& P  y: c+ Y2 u" H' `8 q
我都係喎
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:06:
5 M5 Q! Z" E. e) ?2 A2 t1 t
3 Q" @' q3 y( u' l( `7 c  v
- ~6 X3 y% h  S) A+ o! W3 K/ V' B# z( V/ ~我每日 四支咋....梗勁過我啦......& c7 n; I/ S. {2 T  }

B8 }0 x7 F8 g- U7 \但有個問題, 一包煙係留唔到五日的[壞壞地, 冇曬煙味], 通常3-4日就 掉咗佢....浪費
- F1 A5 l0 z; b0 n. ]

; t4 R; a7 }+ ?% K3 k( ^d煙會走晒d煙油出o黎
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:06:
: @: I3 e  B8 X- e4 Z0 S: D! w+ q% Z& P! W

0 Y1 V: j: M* C我每日 四支咋....梗勁過我啦......; u" n- Q0 J( V' P- T: d# |4 B
$ b+ G# ^/ a. Y6 n% Y
但有個問題, 一包煙係留唔到五日的[壞壞地, 冇曬煙味], 通常3-4日就 掉咗佢....浪費
3 t+ F  Z: G5 L1 W- F' l, C' M& v通常3日都開始冇味
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。