<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-16 02:10:: G  H3 |3 X. k/ O* w6 B
* ]( |5 V' J4 n9 R* k* _" c" X

7 r' W: P) A( C. `3 M方法問題而已。
' m* v0 f  J/ ^- H; l/ ?! v$ w* \& C6 V; Q$ O/ L
我自問以前真...
$ ]3 f) W, v7 v" d9 q
我都試過差唔多,而家我除左飲酒,我都食好少,唔出街直頭唔食添
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:17:
; p* Q/ k3 K' ~1 Y) c
2 y/ N; [3 i1 n" i百毒神君.....太傷身野唔玩....
4 T# d. Z- O1 {- S7 l4 i( J" p6 E, n6 M* i3 A" s! }
...
# g0 H/ q& @" J5 z
比人道左野喎
今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~7 y+ e- M+ j1 i; G
閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:15:
: i! w. J* B! \, \  W
% ^1 a/ ~6 v# b/ I" @& N8 t白粉(4仔)我點都吾夠膽咁又!
3 C$ m* u, s, P) e6 l( M& c9 H& ~; a  y- q8 s1 p- m8 b! ]5 v) L1 n
呢個是trend同statistic的結果。 而且,依家d4仔連3仔都不如,好多溝藍精靈、咖啡因等。  同時,軟毒品是精神科藥,多數對中樞神經同肝有傷害!而且會上引,結果又是有withdrawing sytptom。 所以好多人最後要用4仔頂。 而且食到癡在入青山。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 02:18 AM:! m" w9 u$ p* e* ^

0 H& p! d: s& c  p/ p  @比人道左野喎
6 J9 n: d# h; t; M: d9 ~" Y係, 我用我堅定既意志, 頂到返屋企...
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:19 AM:4 J" @: M& `, j1 s& j; t
今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~& d( O) a3 Q8 j! z' Q: X
閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
7 `+ E9 w5 I6 L" v
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 02:17:0 v1 u+ L: g& z: t

9 l4 J7 J& x! B" q9 W百毒神君.....太傷身野唔玩....
# O3 ^4 W0 N1 W% O: A4 K4 G7 w) c* U' L
...
+ y) K0 K1 d6 g1 I5 ^3 f% b0 Z, R

6 o, y9 @9 D- k  H# ^0 M3 ~呵呵呵
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:19:
% }+ }. b9 S( ?1 _( U今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~
) N0 y5 ~$ @' t' N" T7 }閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
. ?7 m( b1 N. A0 w( p+ @' M% F# x4 w8 v) q9 \) ]
me2
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-16 02:17:( @2 I. V, ^3 `9 C$ J8 f: d% }; ?

' ~) i3 E. X8 Q6 t3 a% v我都試過差唔多,而家我除左飲酒,我都食好少,唔出街直頭唔食添
) O% q% B/ m7 @9 T' y6 C5 p
& o: h; c$ E& d& _+ N+ O好事呀
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan123boy at 2005-11-16 02:19:) |# G& t+ ^4 t* @* k' Y
今晚好多謝AWU,左版主,硬漢兄,機密兄肯聽我9up!thx~~~~
5 x* r7 u5 O5 ?  ^& e閃先,有緣再吹!好高興認識你地!好開心!
+ I. F  k- p, W2 U1 x. B) p
OK啦,得閒多D上黎喎
8 r  n* X- F$ B" N: J5 T8 |' A8 r9 o7 d/ C: l! E9 \% w
88~ALAN
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。