<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:02:3 L6 M3 s: Y# W1 e9 o( q6 \
散水la,不要為左死性不改的人浪費時間了.
% x5 ]' l+ e0 @shut up la , bitch's friend
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:04:. L. F2 Q6 ]. C; Y' o  A$ B. q
1 K1 `1 o9 f/ J
shut up la , bitch's friend
9 n6 ?- {. h5 L1 @; _7 p5 F出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:06:2 q' N5 u: Q! a0 M) k0 s

" {; V" A5 A4 {5 [( y9 N出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
9 n6 y* N! C% G8 E+ Z& z0 Y1 g/ jwhere ?????
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:06:
6 l5 S/ ]" G6 K- i- E8 |! ]5 l9 j+ o3 x! [. E( E# k% b# e7 V% @
出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
7 i4 ?8 Y( A7 K" E6 v4 Z0 ^賤人先叫人賤人 ga bor + X+ s1 L( [+ p4 i

% |; u# P2 J4 z5 {+ e  ?[ Last edited by CHECSS on 2006-1-5 at 02:16 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:06:. A0 A7 [( Y) R1 [% f/ J8 G

+ l: |. a9 _$ n6 v. d6 s# i2 |' v出賣朋友的賤人,我點都唔夠你賤
/ u0 b- f3 T8 d$ ~# w我和你不同 , after 出賣人 i will be a good man
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:08:) ?# E& j6 v" Y& u9 k; D7 f4 d
) ]* j/ X) X# g0 t" Y5 M
賤人先叫人賤人 ga bor
8 R2 j" Q( Q3 q5 O! t講咁多仲乜ㄚ,你都快去了2 _- W( w0 a4 I" k
我或會叫Mr.freddy入黎送你上路
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:16:
# q" k1 d4 i) R1 n4 |0 L% ~* I1 H
講咁多仲乜ㄚ,你都快去了( x, T# q/ V4 r- x
我或會叫Mr.freddy入黎送你上路
, z! z2 X# h6 [% I' C我送左him上路la
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:10:
1 ?& o! S  u& r3 X/ j& ]2 B- v' W+ L3 |6 w
我和你不同 , after 出賣人 i will be a good man
$ D- b: N% u7 R3 [
; Y/ c* \$ m8 d咁似"我以前冇得選擇,但可以既話我日後想做好人"既???
'性版討論區"
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:17:. F: }4 X; I8 ?9 f$ y' b4 K! D
4 H  T' d, R- G+ _
我送左him上路la
% @' J4 b% \4 R* r2 P; K
咁勁???
3 ]5 W9 C1 d) \! n我1.50分先同佢時像通話完咋喎
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:18:5 I' }/ T* w- c% N# a1 d
! Q2 c  ]  ^3 X8 D& c) |

) Q5 h. G  P: K3 q- W6 G. I咁似"我以前冇得選擇,但可以既話我日後想做好人"既???
# ?6 b8 I& ]9 I; q- N! |9 D7 N4 v
but you 一世都賤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。