<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:19:3 u+ \8 k+ A) g- t5 @4 P

% M* X9 n5 {! P: z& W: J4 e1 x咁勁???
7 R* b1 W6 Q3 w  X我1.50分先同佢時像通話完咋喎
, X4 G& @  S' A" to甘我送你上路
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:20:8 U, Q8 Z; J+ i

; h, {% w- l7 q1 j& Vbut you 一世都賤
  P$ ^1 H4 f: a0 W9 P5 q
我幾賤架真系
0 t2 }  ~% Z9 Z# y, j! g  `  m1 G5 s9 n賤到比天收整斷腳,賤到20歲做father,幾賤ar我
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:23:; P6 w8 l  N( ~
8 B. B: M7 ^4 z+ `
o甘我送你上路
  y0 }2 ?. S1 V' e. X
U can???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:25:
5 T3 l  y, C, c* B8 p
7 o1 g/ ?+ E: s, y! H) }我幾賤架真系
% i# S3 L0 g! w) T* _4 w2 Q* ^賤到比天收整斷腳,賤到20歲做father,幾賤ar我
/ g% q/ ?9 b* [& {' hyou know la thanks my god
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:25:! f' ~2 k) ^/ L" p) x/ U. D0 G
5 K$ Y& |" {$ u# a. a$ r9 X
U can???
$ _; V' H9 s8 N! m
see see

700 x 525 PIXEL下載

Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:26:
7 V1 G$ h" h1 h! K
' @$ d% a5 I9 P1 `: F0 `/ m  p' t& g9 hsee see
1 }  I2 i9 J/ w7 m) a6 ]我驚
'性版討論區"
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:25:; e  D7 P  @6 b& H
/ D. Q8 b& I1 f" ~
you know la thanks my god
9 a" U; d" ]6 B# Z% A% j
但有人比我賤,我好唔開心有人扲左我個賤人宝座
'性版討論區"
又話送我上路???
- P* m4 G$ Y/ Q' {9 Q, x; X4 `我仲在人世既???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 14:29:4 f0 Z  F# t7 z) ^5 C

( T1 Y0 E/ d$ J但有人比我賤,我好唔開心有人扲左我個賤人宝座
8 w2 V+ D3 O: R0 r) cyou brother freddy
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 14:30:& w7 h5 Z( W8 v# j2 X( d- G
& m9 J* p2 F  x( j
you brother freddy
+ S5 i- i; d: i' v
我講梗你ar
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。