<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 10:32 PM:; o/ K4 w8 w  D7 m2 R/ T- v3 C

( G3 G- R9 L& g8 L我幼稚院---小學 , my secondary school only have boy ar 低B
  @; O: J  o9 l. }
C仔,唔好咁啦
/ N8 s& X0 f' a& s: [$ w大家係真心想同你做朋友ga,我估你今次咁做只係一時衝動,5 e0 M7 n- V+ Q  P6 V. ~/ W; u/ {7 ]" y7 h
我唔知你係咪因為151515成日跟往你做相同的事而令你不滿,但你今次的確玩大左," B2 Y4 J1 e; U1 m  \* f
你應該睇到自已a/c同15a/c的分別,咁死值咩?你知唔知大家都唔想你被ban,# S2 G2 O$ y8 H  h
清揚係寸,但你可有想過佢就係當你朋友,但覺得好似比你出賣,佢寸你,鬧你只係佢對你失望所致,你肯返轉頭,大家一定會接受及歡迎你.
; N8 ]8 ]' N) ~至於你同151515之間關係,你接唔接受呢個真心朋友,可以冷靜思考一下.
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:
) X' T; J1 t5 B  R8 `: s6 {. \
! G3 M  m; t" q" z$ y9 |C仔,唔好咁啦
4 Y! d4 j9 {0 w" v3 f大家係真心想同你做朋友ga,我估你今次咁做只係一時衝動,1 Q5 W$ S% d6 Z7 u& V/ q5 O
我唔知你係咪因為151515成日跟往你做相同的事而令你不滿,但你今次的確玩大左,
; q! L: d0 F1 T1 g; n你應該睇到自已a/c同15a/c的分別,咁死值咩?你知唔知大家都唔想你被ban,5 B) Z1 \+ @' y
清揚係寸,但你可有想過佢就係當你朋友,但覺得好似比你出賣,佢寸你,鬧你只係佢對你失望所致,你肯返轉頭,大家一定會接受及歡迎你.+ D# ~( Q" }8 J" U: a
至於你同151515之間關係,你接唔接受呢個真心朋友,可以冷靜思考一下.
* \% ^. \  d. D5 T  Lno la , i say i will not go there , and 清揚 say HKB more me not more , less me not less
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:
! O# E; G& l# f( s( [: |: W
, j2 q) [4 P. m' H- P2 }% GC仔,唔好咁啦/ M( B* N: S9 R. x+ h5 ]0 m8 [
大家係真心想同你做朋友ga,我估你今次咁做只係一時衝動,) C7 p) L* G1 m' n0 _0 x
我唔知你係咪因為151515成日跟往你做相同的事而令你不滿,但你今次的確玩大左,
7 F, y3 m7 r2 N0 Y8 |% j5 r% a你應該睇到自已a/c同15a/c的分別,咁死值咩?你知唔知大家都唔想你被ban,9 M3 Z( I7 F4 v  k* L
清揚係寸,但你可有想過佢就係當你朋友,但覺得好似比你出賣,佢寸你,鬧你只係佢對你失望所致,你肯返轉頭,大家一定會接受及歡迎你.
. I7 C* ^1 E  v5 ^6 P/ x% b至於你同151515之間關係,你接唔接受呢個真心朋友,可以冷靜思考一下
. p! Q1 x, C0 L& v  E/ g
關 him Q thing
5 S7 T4 u: |" ~/ i7 i
! A7 F2 Z5 G/ R( q1 }* }C仔,唔好咁啦
( Q+ v  A+ ^4 L8 h1 v9 ?大家係真心想同你...
) [  q# N9 z; S2 s# Z* E
i don't like 151515
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:- y- W! q0 s4 S% D5 g/ E6 m" N

+ A" D) R+ m0 ^: HC仔,唔好咁啦  t: x5 N) Y9 G
大家係真心想同你...
+ S  F( M3 m3 b* Z3 D$ a. `
do you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 23:08:9 h+ {; j( A' f8 W; ]2 y
+ E* c8 G3 E) ]; N
關 him Q thing
0 ?  S$ A, ]2 E. h" e5 H6 H8 \
你無理的便想整死任何人,我一定同你死過
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 23:08:
  H% X" }) ~+ J2 S9 ^. T: L
9 B$ ?$ I7 N1 G& O# f$ m7 i  ni don't like 151515
: D7 N* u% T5 B- i8 V大晒???你唔like就要整死人???1 z& E* ]. G( o+ ^9 I' A2 M
痴線佬,入青山la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 23:11:
) `( f/ S9 F9 r7 g  J- y# y8 m3 W4 Q% N3 T9 p1 L
你無理的便想整死任何人,我一定同你死過
8 [9 G% e* v0 Ydo you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 23:12:
6 M0 `+ @8 G- q* ^+ ~3 e2 W7 _
' y: g0 k) w8 `* t$ X) n$ F大晒???你唔like就要整死人???+ e, P7 r) h1 I; J3 W4 e( Z0 `
痴線佬,入青山la
% x. R: G' j. g5 Y
do you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:03:- g* O; p8 V5 }3 n4 _1 o/ M. F: {$ ^
' ^+ \& Q5 Q7 @: s: W- y6 @; Q
C仔,唔好咁啦
4 j5 V' z* s. ?+ ^; `" U) z# ?大家係真心想同你...
0 g3 ?# J8 f1 n( L
are you here ??????????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。