<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:08 PM:0 S, `' E. h; H( D5 `

8 z+ O0 W6 o6 p6 D4 [i don't like 151515
& b) j' T% t! K' w8 a+ [: Z如果你真係唔like'151515',可以唔覆佢帖,但都唔駛攪到呢個地步
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:33:- y" h' G  J% o( I- t: x1 |

/ G, Q) G/ u- A/ D% r/ ~6 E如果你真係唔like'151515',可以唔覆佢帖,但都唔駛攪到呢個地步
6 i" Z% B: k: ], }# @" V
do you know i will not 立即 hate some one
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:15 PM:
9 m  {. g. z  _0 r0 H% z/ k3 A4 V6 |1 I4 T; u
do you know i will not 立即 hate some one
$ L8 v) P+ o" g% k9 b; j) ]- r你hate佢D咩?,做乜都跟你?
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:35:
/ x& Z# J6 ~! a( o0 f% u
& m0 U  Q" Y  `" B你hate佢D咩?,做乜都跟你?
  c3 x/ x0 s4 I1 _
many many many
Originally posted by ckyckk at 2006-1-5 23:33:4 ~( \: `3 ~% b3 A
& l) l' l2 p' k8 C% ?
如果你真係唔like'151515',可以唔覆佢帖,但都唔駛攪到呢個地步
9 D  Q- E. P1 X* O
姐姐,唔好理佢la,我已經決定以後唔認呢條粉蛋做fd架勒~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006/1/5 23:36:
4 ^" z1 x) w0 S5 m; H+ W9 Y( Y( {# D9 q6 W$ w
. b9 c' M' `; l$ A* N9 _1 |+ R
不"男女男"都不是
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:35 PM:
! q3 i3 ]) u9 b" \, J! B: I  p6 @$ l# Z4 U: Q
many many many
) A7 |. i% [6 O+ o; ^) k2 t0 E咁就以後你有你玩,佢有佢玩Lo.2 t; \& d9 @$ e  o5 q  y
但千祈唔好諗往玉石俱焚呢招,你自已蝕底咋.1 L  T- F* X, y# ^
你仲要上Silver plate member ga
Originally posted by ckyckk at 2006/1/5 23:40:
+ Y" D! R2 e6 y
  ]5 S; e/ m8 _2 q* Z; R7 t咁就以後你有你玩,佢有佢玩Lo.
' }" `7 F$ `* g3 e- i但千祈唔好諗往玉石俱焚呢招,你自已蝕底咋.
1 b- u# p/ C) R: O% F# |* |你仲要上Silver plate member ga
; B/ A/ v; i0 x; _5 @
so i will not go to HKB
Originally posted by 清揚 at 2006-1-5 11:36 PM:, D8 Z& x8 O  B! H' f
6 N& Y- H  N3 d" i2 Q
6 Z+ V7 C" k8 x0 j1 l1 X你地相識比我耐,咁快唔記得並肩的日子,如果公子你真係放得底都唔會在此鬧佢La,right
Originally posted by CHECSS at 2006-1-5 11:41 PM:
. f1 w( w. k% R
% _5 G7 K* W. B' B- gso i will not go to HKB
8 o' w# r& M8 E5 M
OK!!下次呢度見
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。