<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 04:48 PM:
6 K4 {! a$ h9 Y3 L; L' J
: S' b4 G7 b. b" i我東莞有地,琛圳有樓,但好年都唔番去!
8 u% Q% S+ X9 }- |: r1 T9 y; j
why唔番去
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 151515 at 2006-1-24 16:47:6 M, B$ e4 J& L0 X
$ N" _2 }' V3 k2 D
2 d7 n' v2 ]! N
oic
# j" {) u( e- o( e& O: F# f+ V& L& ~: a8 t1 D' `8 }) c
我有好多同學都住 city one
+ Y4 L' r, ?# i: \4 {8 R好彩你無貼佢地d相,咪我無聊起上來認下佢地就眼都花!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 16:49:
$ T6 ~3 \/ u8 D7 [; A
" E0 i- H! G+ f) a0 k好彩你無貼佢地d相,咪我無聊起上來認下佢地就眼都花!
$ v) V8 @. X, v  Y+ X( Y( E4 d% j: K# q8 |' H
Originally posted by 151515 at 2006-1-24 16:49:
7 F7 \1 q3 M' {  O9 \3 m7 @. g% Q! H- C$ C

# W) i- a% T( o; c3 O; Y* J好有錢啊!
- Q; Y- E+ \2 F" p0 z% A/ ~- G7 ^
有鬼就真! (如果你有睇過我篇故仔就應該知我講真)
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 16:50:
4 S7 d7 m, E# H& E& i' K. F
3 M( Z5 O: {- M" y有鬼就真! (如果你有睇過我篇故仔就應該知我講真)
6 y& y+ P% y: O
8 m4 I  f1 i/ a
幾時再+料?
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 16:49:
( N4 A/ o) w. L; H* p) H8 n" i6 d. d! }- K0 ^3 i
why唔番去
+ [5 e& A5 k! Q唔鍾意番囉!好鬼唔鍾意番大陸d感覺。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 16:51:
" m  ^6 `! I( D5 ]5 d/ @0 o& v
( o. w9 `3 k) ]+ T: b4 p唔鍾意番囉!好鬼唔鍾意番大陸d感覺。
& Q! g' M+ V& j1 f
* Y* P! X; Q9 W+ c6 V, iwhy?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 04:50 PM:
% [. }7 }; W8 X. P) ?1 M$ d+ n: j# S* M% I+ k2 Q
有鬼就真! (如果你有睇過我篇故仔就應該知我講真)
, l5 n' }; J* e
係那裡睇
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 151515 at 2006-1-24 16:51:
& U% _# ~5 d7 G" x' y5 _! m/ v  B, P3 v& J2 g

( k8 E/ h! A! C+ F" |$ e幾時再+料?
; D9 P4 P. p7 o: ?+ W: E' R
要得閒先,呢排你都見我少左上來啦。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 04:51 PM:7 _+ z- |# ?; J6 Z/ X; Z

) K/ e6 m* O# G3 H6 o唔鍾意番囉!好鬼唔鍾意番大陸d感覺。
' I$ w, t" ^3 ~. _0 R
大陸搵女最正
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。