<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-6-15 07:28 PM:/ J4 q2 M- _- k
1 v# Y* z* [+ v
+ l8 j  \' V$ U- _: N* Y

: Z2 q# ^/ N$ b) V記錯你係gn仔添Sorry~~. P  M. B2 }4 j- Z2 l7 @
: \- P8 |, z( z2 F0 x& |1 n; U. L' ?
近排比佢搞到好混亂
: S( ?( b+ K( p1 P4 S3 W
) ?2 n9 b8 V" O" @[ Last edited by ckyckk on 2006-6-15 at 07:29 PM ]
5 q+ [/ Q7 d4 U) ~2 v5 [
其實你遲d會俾我搞傻
我得1個分身 testbabe  係用棃試 setting 的. 我唔會分身出post的.
Originally posted by d228216 at 2006-6-20 02:11 PM:& z' l; b& [/ A! ^' C/ h
我得1個分身 testbabe  係用棃試 setting 的. 我唔會分身出post的.
1 J+ M# h2 {5 i4 N+ d
我知唔係你

有人見到就同隻鬼爪講聲.* R2 _7 A0 ?' h- N% z
. C6 K9 N! K  p6 l, I: s
件事唔發生都發生咗, 你地覺得点都好, 我就奶咗野.  冇野好講.
- {4 i- ?: f' U) `' L& p
" E$ N4 W% e5 r% P個死人户口既分加番比你.  唔該你地全家人既 password 唔好 share 啦.
Originally posted by d228216 at 2006-6-21 12:18 PM:
6 T' S' B1 b1 M8 _1 n: {有人見到就同隻鬼爪講聲.7 b+ Y% V1 b$ P+ o9 T

# S- k% Z3 \) G! Q件事唔發...
0 o; Z  j. I+ e
Originally posted by d228216 at 2006-6-21 12:18 PM:  N) c* U! I4 P: c9 U, M
有人見到就同隻鬼爪講聲.9 h1 F. X0 ?5 q/ o5 i3 g

, j7 s# T/ w: L4 K7 p3 N件事唔發...
- I) S' K9 y1 K, A
扣左都可以加番~

Originally posted by d228216 at 2006-6-21 12:18 PM:4 \. ?2 |  m2 \% O/ C- G# k
有人見到就同隻鬼爪講聲.' l* ^3 t5 k' U) N$ ]9 o5 c
* o. N" K! t) d6 y
件事唔發...
& @) e+ f3 E2 F  M9 y% `; L7 L. @
得la~~~今次當教訓囉,我地友情永存
8 V& H, B7 u0 x& [' c5 M" s9 _7 J我地唔當pw共用系一回事,你認為我地會比D傻仔um兩咀就會改變咩???
6 t" A( u2 @5 F. J- K- y, Y當然,為免我旗下D分身被洞識,我既所有ac也有不同pw,而且冇個系佢地共用果個" h  T& |8 G. |5 ^; ?

9 ?2 D* x/ o& h) K+ {順帶一提~~~你加多左5分比『啞巴』; V$ D7 _" E( v
* Q( f; d9 M8 g* h
[ Last edited by no.21 on 2006-6-21 at 02:03 PM ]
你條粉腸重騎騎笑, 我就雞毛鴨血, 啞咗事小, 我本身都唔係咁大興趣講野........最慘既係第=D野.4 f! H: q  f, a# T) k- p

5 o5 y2 J4 y7 T* O, F友情永存 ------ door small you
Originally posted by d228216 at 2006-6-21 08:05 PM:
! A3 E2 y" N" d1 S' d' B: a9 q你條粉腸重騎騎笑, 我就雞毛鴨血, 啞咗事小, 我本身都唔係咁大興趣講野........最慘既係第=D野.- }1 \) n! [* g# k, F" @' U. y0 ?! V6 F
# b3 K; L; c/ T  n  V
友情永存 ------ door small you
- G- {( r) s/ K- M  q9 z- n門小你呀

Originally posted by d228216 at 2006-6-21 08:05 PM:
: |5 L2 p4 ]% r* G- f% d: \你條粉腸重騎騎笑, 我就雞毛鴨血, 啞咗事小, 我本身都唔係咁大興趣講野........最慘既係第=D野.5 r8 D* ^7 [: k3 ]* Q9 f

6 E9 {2 H) N  o- o1 T, J6 H& {友情永存 ------ door small you
# `8 y: B4 ?* N& z, Q6 a% b你小我我冇感覺的
' D- s" L( `+ ^, Z& B4 ?話晒我面皮比牛皮還厚10倍
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。