<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:10 PM:
0 s% P2 m9 |' L8 g4 Y! k- |) o* \" r9 B+ i3 c
Okok,唔想教壞你:cool:
. s4 v2 j4 Z0 J
事旦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:11 PM:' X5 R, n* W  g0 d% ?# E' T) S
你幾多歲牙?
$ |: z* Q( u7 R/ w) m( G6 ~英文又唔識多個...又好似入世未深咁-0-
" O" d2 q" C% a2 }. y4 `% P..............話被你聽就其
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:14 PM:9 n; E; r. b2 p' f$ |: F1 h) T* K

( Z3 o# {; Z  Z; V% _. `' e& F..............話被你聽就其
0 p6 D4 ^( A  C( G<16
: v+ S+ t8 o& s4 W) H係咪
仲有10日到返學lu...........
) u- U9 J! z2 D" J0 s; r) N好似玩多過讀書
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:14 PM:7 M5 B6 g1 d) Z- S9 J" G, L3 f

- y" x* W# L$ u% w5 y9 ^<165 l% `! f6 O7 z: b8 w+ K
係咪
' g; @( G4 D/ K# ~3 \唔答
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:15 PM:
7 {5 s& |3 Q* ?; i5 b仲有10日到返學lu...........
* o' p( F; P# `) F* Q8 z好似玩多過讀書
2 X1 L" j, G% N+ h. J
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:16 PM:. V% }1 F1 l! H7 H6 }7 B* o
5 a$ [  q& x; ?* ?( {) T
唔答
. g! g9 a8 i$ r0 N* d5 A:cool::cool:
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:17 PM:  y. O8 W, ~& ^1 T3 S' W
& X! O+ g1 Z/ S4 ~# H6 t3 x
:cool::cool:
1 T4 g0 y( b) b3 U3 H+ B1 X, C
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
發貼排名我第7-o-
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:19 PM:
9 q: ~2 I3 w9 G% p% A6 w# O: }發貼排名我第7-o-
# z4 n; U9 [0 G: c5 I9 |3 Z4 o& I
我第3
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。