<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by VictorTan at 2005-8-21 02:36 PM:8 |9 ~# d: u+ F
$ G/ k3 _( E& C7 G3 K
又無曬人!我今晚出TRIP啊!下過星期六至返來!BYE BYE!
% E& V3 D* x; ~* |$ h/ O# Y88  VictorTan
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-21 04:36 PM:
' p$ I+ b1 \7 ]9 V/ B2 x6 Ohi~all
& ~* Y7 m$ n2 T
hi  雀王
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
岩岩訓醒就見到你-.-"
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 04:57 PM:
% T+ X+ X) Q7 o+ Y岩岩訓醒就見到你-.-"
5 `) f! q) I7 P  Y( G3 r
我地咁有緣
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 14:26:) O1 \0 q" j9 E9 n) e# d

/ z, D: f- s1 o: ~1 E4 h9 E5 Y* n輕輕的我走了........* l+ e6 W6 K" v+ r7 E0 I, J
我輕輕的招手.作別西天的雲彩........v
; O$ ^( U6 d5 D& D3 F! w"再別爸拔橋"?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
亨兄乜你都黎架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 17:09:. n& o! _* f' G
亨兄乜你都黎架
; d+ S% E; c. H, ~' x+ `$ O0 t
係咪唔歡迎?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-21 05:11 PM:8 v7 n# ^* s2 ~5 H6 {- o

) U- Y( R3 k1 k% e% m) A+ U係咪唔歡迎?
" x. g) i; h; e8 g( F( x. j
當然唔咪,我好歡迎你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 17:12:
) E) s- h! U" {5 `7 s1 a: H/ ]
" }" @  ^1 J% U當然唔咪,我好歡迎你
0 U+ m0 C+ T4 e  t6 @. N多謝
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-21 05:15 PM:/ a1 d- v; R3 y+ s

$ P  t  q3 B# r9 V# l. v% E多謝
, y' h% b$ ]/ }8 S# V唔洗,九哥你有咩愛好
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。