<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 04:14 PM:0 m/ ~" A/ j" k4 m3 x& ^2 a
+ R- w5 h7 }5 D* ^, }
幾搞野喎
- K6 H, z6 f# o- p  F
係呢~~~有時我D主意唔錯架~~~可惜就是得不到賞識/認同
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 04:16 PM:; m4 s+ {3 t( a6 |8 b  k: `0 P

) Q5 d1 D1 B5 l. m. R; v打錯~~想打"可憐"...仲有100年等~~有排等
) y1 d% m$ ]+ w3 w0 |3 b# q" k
我相信好快就等到
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 04:16 PM:" Z( Y" M) w6 G# r1 i$ I
, s2 Z" i* V9 p! {
試下學下佛佬咁囉
; z9 _' A% E4 k# d係咪..即係..教人呀???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 04:17 PM:9 C7 b# n2 j7 P1 Y) x4 I

3 K  o7 s. J  o+ B/ `; T; {& R係呢~~~有時我D主意唔錯架~~~可惜就是得不到賞識/認同
$ Z) \' r2 I. f8 g& A0 `1 ?1 N2 \$ [
我認同你
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 16:14:5 O  Q7 Z6 e0 q

: K8 X' E# p3 c  x( Y; f; Nhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76948&fpage=1
. s" R$ h" }( \# |
佢唔係真人黎,我之前都係post見過呢個人,玩野多
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 16:17:
: f: M) p, y. N. m
: k1 {5 M) r, ~. w$ v8 P6 s& v我相信好快就等到
0 Z7 n0 o6 N! K$ Q% w
生不如死
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 04:17 PM:
+ ?  o" x" W) y) u: d
3 V9 k/ `4 L" a# |* |* F. L, @我相信好快就等到
, i4 ~6 l7 C! y) ~2 e* B7 m
我講少~~~其實可能ADMIN呢排BUSY,..所以未回~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 04:16 PM:2 [' D+ W: ?# q, B. _- a
! A  }3 k9 U/ c0 V: G; f8 M
I SEE U...
+ g, v! u3 f9 B$ A1 K9 Y- ]
幾時 see 過呀???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 04:19 PM:9 h2 C( M! m/ Y  L
3 Z; I3 R' p! V6 i- M0 p5 X
我講少~~~其實可能ADMIN呢排BUSY,..所以未回~~
1 U3 H/ n$ i* i; I7 R我知道ADMIN好忙
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 04:19 PM:- W7 F5 Z# X! o# T
7 M1 f0 n& u) q
生不如死
  }$ E" _1 G$ w# d5 r4 }+ l快活過神仙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。