<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 04:20 PM:
4 k+ n( P- t& r6 T
$ y9 A! R5 v# f% n我知道ADMIN好忙
# ~; A7 Y# r2 J1 f& V! k; [2 _- A咁咪得囉!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 16:18:
! s$ A( v+ R; z$ r- _* C; X
7 |' n/ N. c: U係咪..即係..教人呀???
! U# v* l9 p1 o5 Y" l% j+ D% Y你喜啦
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 04:21 PM:0 U3 O- M# E! R# H; M$ x

9 \0 Y4 O6 N$ H) u5 B4 F咁咪得囉!!
1 V7 {  B. ]- o6 T4 t
得咩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 04:21 PM:4 U) f2 a( l3 i* d) k! \
9 n; I. g7 G3 ^# E* t
你喜啦
6 S. G) _* c* y1 Q即係要做咩o架jack??
) Y& p% r7 J+ N8 b2 F又唔話比人知!!
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 04:22 PM:/ c) ?- A* N' \6 T

% I& x; A0 N) @$ N+ F. |8 T0 |得咩
7 _9 q) @/ N9 t. P' u* ^6 }得都唔明??
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 16:21:
8 n) K* c3 i' x2 w
3 T, y$ a% R/ n1 j: q快活過神仙
1 F3 f) L. q7 b1 y8 t2 @牙都冇埋,仲成身病,點快活呀?
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 04:23 PM:
0 x% ^: H! a- `* Z$ t' p9 C6 c2 h/ @( q2 J$ d
得都唔明??
! p. |' V2 U7 K5 s( u
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 04:18 PM:5 Z! Y& w1 h  n7 i2 Q' D

% B  ]0 i' C$ {& ~0 K' b0 @4 _我認同你
8 A4 B7 l6 N% V! B# w. A2 r% v# ^感動中~~~:
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 16:19:
/ D( m! s+ t/ f$ w- u# x4 R( I6 ^/ X# O: S1 ~6 p( _9 u: \
幾時 see 過呀???
4 c- a5 r2 ]" O& Y2 y8 x: C
have road
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 04:18 PM:+ |. k: r/ `8 ?; L  P+ t2 N

# V$ h& a- ^/ m9 I佢唔係真人黎,我之前都係post見過呢個人,玩野多
5 u* e5 E/ D  M0 [其實我都係post見過呢個人......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。