<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [NEWS]西媒體驚報皇馬密謀 卡佩羅攜巴拉克加盟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 10:28 PM:

但係英超有唔少好領隊,好大競爭,不易成功~
佢話就話想去
你方祖雲令到歐聯或者聯賽佢會走咩.............
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-11-23 10:27 PM:
同埋我覺得波歷克到達左球員最黃金歲月
一定會簡一d 有正選打既球會
皇馬冇咁易撬到...
波歷克如果係為踢正選就留係拜仁啦
佢係為左歐聯姐.....
Originally posted by lookityourself at 2005-11-23 10:27 PM:

無錯......

同埋我覺得波歷克到達左球員最黃金歲月
一定會簡一d 有正選打既球會
皇馬冇咁易撬到...
我以前都講過
皇馬可能旨左整高佢過價,未必係想買(攪攪震無幫襯)~
當時我講法:
皇馬實行年輕化無耐,咁快來過29歲?唔啱情理~
仲有~皇馬唔係中場冇人嘛

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-11-23 at 10:37 PM ]
Originally posted by edward1906 at 2005-11-23 10:32 PM:

皇馬...都係個名吸引啫
其實我覺得吹水多................
變成咁
真陰公
Originally posted by edward1906 at 2005-11-23 10:32 PM:

皇馬係歐聯都唔係好
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 10:33 PM:

我以前都講過
皇馬可以旨左整高佢...
所以market 既運吉球隊,非皇馬莫屬
Originally posted by lookityourself at 2005-11-23 10:36 PM:

所以market 既運吉球隊,非皇馬莫屬
攪多兩攪唔使錢就唔同~(難得有人陪佢顛)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 10:38 PM:

攪多兩攪唔使錢就唔同~(難得有人陪佢顛)
到時車仔又陪埋佢顛
我就唔係好想波歷克去皇馬,雖然佢可以暫時解決部份問題......
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [NEWS]西媒體驚報皇馬密謀 卡佩羅攜巴拉克加盟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。