<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [NEWS]西媒體驚報皇馬密謀 卡佩羅攜巴拉克加盟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2005-11-23 10:35 PM:
其實我覺得吹水多................
其實係卡比路同波歷克加盟曼聯
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-23 10:43 PM:
我就唔係好想波歷克去皇馬,雖然佢可以暫時解決部份問題......
比時間p.加西亞重點培訓la
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by abc123aa at 2005-11-23 10:47 PM:

其實係卡比路同波歷克加盟曼聯
其實係加盟韋根=.=''
變成咁
真陰公
Originally posted by lookityourself at 2005-11-23 10:47 PM:

比時間p.加西亞重點培訓la
依個good~~
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-11-23 10:49 PM:

依個good~~
總括黎講
卡比路冇咩可能去皇馬
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-11-23 10:51 PM:

總括黎講
卡比路冇咩可能去皇馬
yes.......
i think so
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-11-23 10:52 PM:

yes.......
i think so
波歷克最後唔走就搞笑
Originally posted by lookityourself at 2005-11-23 10:53 PM:

波歷克最後唔走就搞笑
應該都唔走嫁喇....
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-11-23 10:54 PM:

應該都唔走嫁喇....
應該拜仁令到重要野掛
其實皇馬買盧森保高都係為左買羅賓奴o者, 呢招就係打擊車仔, 阿仙奴呢d 對羅賓奴有興趣o既球會o既手段
今次買波歷克, 除左貫徹佢地買球星政策之外, 亦可以令曼聯少個選擇去回復球隊實力, 咁皇馬要搶曼聯球迷, 甚至德國, 波歷克球迷(ballack 係德國球員中波衫出售量最高者), 進而成為世界第一賺(搶)錢球會又邁進一大步
至於卡比路, 唔知機會大唔大, 上次卡比路教皇馬o個陣皇馬都未有咁巴閉, 所以佢回歸皇馬係有新o既吸引力, 不過無論佢o既執教功力, 運氣都屬頂級, 買佢都唔奇, 另外搵佢做教練可以引入祖雲達斯o既強勁防守, 又可剝削 juve 實力, 一舉兩得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [NEWS]西媒體驚報皇馬密謀 卡佩羅攜巴拉克加盟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。