<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-26 04:27 AM:

ian,好耐無見,你幾好嘛~?

唔~~~?溝網友同溝其他一般女仔係有d 唔同嘅,不過,are you serious~~~?
halo~其實我都有成日上黎ga~!不過冇乜點留言姐~!

反正而家個假有排放,悶悶地,諗住溝住d網友先囉~! 所以就上黎問下 BOYSWAN 兄有咩絕技傳授我.
Originally posted by hamsubboy at 2005-6-25 22:30:

清揚兄, 你搭的士去火炭大排檔食咪得籮. 又有啤"隊", 隻腳跛左又唔洗行咁遠!
火炭大排檔去過N次,有冇其他地方好去ar,悶架嘛hamsubboy大哥
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-26 03:20 PM:

哈~爸打,睇嚟你呢個女友都係你"正室"人選咯~~~
Yes! 但係我個心........... 唔講.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by 清揚 at 2005-6-26 08:33 PM:

火炭大排檔去過N次,有冇其他地方好去ar,悶架嘛hamsubboy大哥
清揚兄, 講真, 我真係唔想回覆你. 一來驚你要戒口, 二來隻腳未好真係唔好四維走, 三來如果你因為我既推薦, 走去老連咁遠而再次弄傷, 我真係過意唔去. 你好番我先再介紹.............. 最重要係.......... 果個已經係你女朋友, 佢鍾意去邊到開飯, 你好清楚, 唔洗我俾意見!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-6-26 11:37 PM:

Yes! 但係我個心........... 唔講.
爸打,就憑呢一句你巳經講咗啦........
人生就係咁,總要有d 無奈同追悔長留喺心底嘅.......我何嘗唔係呢~
(所以我都係唔"定性"住咯 ~~~)
Originally posted by hamsubboy at 2005-6-26 04:56 AM:

唉ya! 話時話, 我真係唔知佢地有d咩啤酒, 我次次都係叫 house red...
個經理話佢地d啤酒香港只有佢地有得賣,係直接德國入貨wor。

不過我就諗唔到有啤酒味個問題,高手果然係高手!!
Originally posted by hamsubboy at 2005-6-26 11:45 PM:

清揚兄, 講真, 我真係唔想回覆你....
hamsubboy 兄果真將心比己~清揚兄,我都好同意吖~~
Originally posted by ianiankuan at 2005-6-26 05:07 PM:

halo~其實我都有成日上黎ga~!不過冇乜點留言姐~!

反正而家個假有排放,悶悶地,諗住溝住d網友先囉~! 所以就上黎問下 BOYSWAN 兄有咩絕技傳授我.
哈~原來如此.......! 不過你指嗰d網友靠唔靠得住先?陣間比人騙財騙色就閉咯~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-27 01:04 AM:

哈~原來如此.......! 不過你指嗰d網友靠唔靠得住先?陣間比人騙財騙色就閉咯~
我諗我識人果陣會帶眼既...唔會衰得去邊掛...
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-27 12:59 AM:

爸打,就憑呢一句你巳經講咗...
係呀! 其實好可憐, 表面好似無野, 其實內心既痛苦唔係個個都試過同明白.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。