<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
bro. cyc1, thanks for your very helpful information~~~the places which you post is quite good~ thank you very much (又多一員猛將加入,真開心~^^ )

如果我揀呢,我就prefer大亞、花串或者雲海喇~!(橙家同稻菊水準差咗咯,總厨換咗人....食裝修都幾ok嘅)不過價錢就.......halu你要有心理準備咯,$2000-hkd 左右到落樓啦~ (溝女氹d 本啦,值得嘅~)

*by the way, bro cyc1, maybe we relly knew each other~~~ ^^"
whatever, thanks for your help~!
Originally posted by 清揚 at 2005-6-29 05:12 PM:

約人出黎睇下戲食餐飯見下人地先la.(睇下對方儀態及行為舉止好唔好再作決定)
唔.......清揚兄果然深知我心、英雄所見略同
(不過....中二會唔會細咗d呢 ,佢"話"17咋喎........ian,你咁嗒佢糖,佢好靚咖? )

*想冧女啫,easy!今晚夜d 覆你啦,放心:cool:
Originally posted by 清揚 at 2005-6-29 05:12 PM:

約人出黎睇下戲食餐飯見下人地先la.(睇下對方儀態及行為舉止好唔好再作決定)
BOYDWAN bro, thx for ur info. I hvn't go to 橙家同稻菊 for a while, so I dunno their chefs hv changed. Also what about 灘萬, still good?

Halu bro, for 雲海, u will get half price if u got Starwood card.
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-29 05:33 PM:
bro. cyc1, thanks for your very hel...
BOYDWAN bro, I dun think we knew each other. But to be frank, I really appreciate ur advises to all bros (including me).

Also, I guess u are in ibank industry. So u are in Morgan, JP, CFSB, UBS or others? Or u want to keep that secret.

[ Last edited by cyc1 on 2005-6-29 at 06:30 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-29 05:39 PM:

唔.......清揚兄果然深知我心...
BOYDWAN兄~ 不如我send佢張相你睇睇啦 , 有冇 e-mail 果d~?
岩岩頭先佢話心情好 , 俾左佢電話我 -0-”
Originally posted by 清揚 at 2005-6-29 17:12:

若然埋單結帳佢話不如AA制比錢咁代表咩呢,好簡單既啫,有家教law.
若然第一次見面就叫你買呢樣買果樣的話,咁你可以搵定第個喇.
若然佢叫你送佢返屋企表示佢對你有意.(通常唔會出現呢個情況)
若然佢唔出聲叫你送佢返屋企咁你就講"不如下次再出黎玩過"ㄚ,千萬不要太急進表現男性的風度,風度變左瘋度就大護喇.
若然你講左"不如下次再出黎玩過"ㄚ之類的說話後佢立刻說"好ar"之類的說話表示你地有機會發展.
若然佢應承你下次再約過的話,咁你咪有借口問人地手電号碼law,有埋個手電号碼,距離得手之日不遠矣!!!!!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
咁第一步點樣約佢出黎好~? 而家我有佢手電number喇.

如果我話送佢返屋企呢~?
Originally posted by ianiankuan at 2005-6-29 22:49:
咁第一步點樣約佢出黎好~? 而家我有佢手電number喇.

如果我話送佢返屋企呢~?
打俾人問人得唔得閒,佢話得閒就吹兩句水熱身,之後問人地有冇興趣出黎睇下戲/去沙灘/食餐飯咪得law
第一次唔好自動請櫻送人返屋企,要人地講先送,唔講你就同人講"不如下次再出黎玩過ㄚ"之類的說話
好!!!夠鐘食飯,bye

[ Last edited by 清揚 on 2005-6-29 at 11:02 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-29 11:01 PM:

打俾人問人得唔得閒,佢話得閒就吹兩...
清揚bro, 果然係高手!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。