<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cyc1 at 2005-6-30 02:12 AM:

怕o羊!!
唔知 BOYDWAN 兄點睇呢......
Originally posted by cyc1 at 2005-6-30 01:10 AM:

Thats good ideas, I can跟you guys學下野
學野既話我都想 "Sit 堂" wor....
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-29 11:52 PM:

bro. cyc1, you are smart, r...
BOYDWAN 兄, 多謝您提我個名!! 星期二晚, 同我四年 都無發生關係果個女仔 P 上左我屋企過夜, 霸住電腦成晚......... 佢痺氣好大, 成日罵我, 我今晚6 點左右同 P 講 : "我忍無可忍, 我唔會為左你而放棄我依家既女朋友 W (一齊三年半), 我唔會再俾機會你, 你跟本唔尊重我, 我無可能同你成為夫妻."

如果, 我d生意 run 得好, 我相信我今年會同我依家既女朋友 W 結婚. 講真, 我鍾意 P 多D, 但係, 真係夾唔到............ W 雖然無 P 咁吸引我, 但係我相信平淡是福!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by ianiankuan at 2005-6-30 02:07:

要由朋友開始做起,真係一件痛苦既事.
愛情就是這樣培育出來的,比D耐性la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-30 10:07 PM:

愛情就是這樣培育出來的,比D耐性la
我今日一早就send左個sms俾佢, 幾個鐘之後佢覆左我呀

之後都keep住有sms喇,岩岩搭車返屋企果陣又傾左陣電話 , 但係唔知點解好似好難搵野講咁既
Originally posted by ianiankuan at 2005-6-30 02:14 AM:

唔知 BOYDWAN 兄點睇呢......
ian,記實一樣嘢: "你係用sms氹佢、而唔係用sms溝佢"。 你要知道係女性都鐘意人氹,先氹到佢意亂情迷,到時就係你"重點攻擊"之時喇~
Originally posted by hamsubboy at 2005-6-30 04:07 AM:

BOYDWAN 兄, 多謝您提我個名!! 星...
bro. hamsubboy,"比人錫一定幸福過錫人嘅".........坦白講吖,始終你未"完全"得到過佢,總有好多多餘嘅幻想空間擺喺佢身上面,從而成為佢"難頂"嘅籍口同解釋;加上我絕對相信你有一個關於舊情人嘅感情死結,形成咗你想藉忍"佢"去彌補番你內心嘅悔疚......詳情小弟唔再多講,大家心裡明白,總之積極面對未來啦好朋友!珍惜眼前人啦~
(事業順利嘛?有無需要小弟意見嘅地方?祝你好運呀爸打~~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-1 02:00 AM:

ian,記實一樣嘢: "你係...
氹同溝既分別何在~?

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-1 at 03:24 AM ]
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-1 02:51 AM:

氹同溝既分別何在~?

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-1 at 03:24 AM ]
ian,"氹"係指純粹要取悅對方,令到對方對你產生興趣同好感而你並無任何要求;
而"溝"係指話題開始"入肉",涉及你兩個人之間嘅空間同關係,係有所要求咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-1 02:15 AM:

bro. hamsubboy,"比人錫...
bro. hamsubboy,"比人錫一定幸福過錫人嘅" 同意.........坦白講吖,始終你未"完全"得到過佢,總有好多多餘嘅幻想空間擺喺佢身上面,從而成為佢"難頂"嘅籍口同解釋
唔係呀, 佢痺氣真係好大, 唔關始終我未"完全"得到過佢

加上我絕對相信你有一個關於舊情人嘅感情死結,形成咗你想藉忍"佢"去彌補番你內心嘅悔疚......  唔關事!

珍惜眼前人啦~ 同意
(事業順利嘛?有無需要小弟意見嘅地方?祝你好運呀爸打~~ )
ok la! 最重要係搵到多d 客!!

anyway, 多謝關心! I NEED TO SLEEP LA, BYE BYE!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。