<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-4 08:42 PM:

Lyon 嘅分析都好好吖........清揚兄亦不妨參考吓~!
先多謝Lyon你先,有乜其他心得歡迎你喺度同大家分享吓咖~~~
多謝BOYDWAN兄 & hamsubboy兄既鼓勵先.
有其他心得我都會盡量喺度同大家分享吓.but我覺得喺度好多嘢學,又有各方人才簡直係女智識既寳庫.
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-4 08:38 PM:

Volar?環境都ok嘅,女仔少d喎........呀!唔係,係靚女少d至啱,不過d人都好友善、好易make friend 嘅~~
Many THX
咁BOYDWAN兄有乜其他場好介紹, 除左之前所介紹果D, 當然係靚女多啦
Originally posted by 清揚 at 2005-7-5 12:01 PM:
首先要唔該晒各位大佬先,我尋晚同佢單對單傾過後已經回復正常喇,唔好問我點氹番佢,諗起都"毛管楝"ar,我都唔信自己會講出D咁既野!!!
冇事就好啦~清揚兄~
話說尋日又傾電話 (日日都傾電話,日日都post出黎,阻到咁多位 bro 添 -___-"""" , 佢話佢未見過佢 bf 真人既,只係見過佢 d 相  ,聽完我忍唔住笑左出黎 (當然係收左線先笑啦) , 跟住話 7 號約佢出黎見......
佢地見完之後我形勢會唔會逆轉呢...真係好擔心
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-5 02:56 PM:
話說尋日又傾電話 (日日都傾電話,日日...
都話架啦, 你仲有機會啦~
不如你放膽約佢出黎先啦, 呢度各位大佬實撐你既~
個主動權響你度, 咁咪唔駛擔心形勢會逆轉啦~~:cool:
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-5 14:56:
話說尋日又傾電話 (日日都傾電話,日日都post出黎,阻到咁多位 bro 添 -___-"""" , 佢話佢未見過佢 bf 真人既,只係見過佢 d 相  ,聽完我忍唔住笑左出黎 (當然係收左線先笑啦) , 跟住話 7 號約佢出黎見......
佢地見完之後我形勢會唔會逆轉呢...真係好擔心
末見過真人都叫BF???是笑話來的嗎???喪笑中...........................................

佢地見完之後形勢會唔會逆轉???好難講
你有兩條路:1是捷足先登早過條傻仔約人出黎.(約到人出黎就有9成WIN硬,剩低果1成睇你自己既造化)
                2是賭搏性競賽,約人7号出街,睇佢去條傻仔度還是去你度.(一了百了,黎你度就win左,去條傻仔度就可以返鄉下鋤泥)

[ Last edited by 清揚 on 2005-7-5 at 06:51 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-5 06:39 PM:

末見過真人都叫BF???是笑話來的嗎??...
末見過真人都叫BF??? Ian 兄, 呢條女傻架, 你小心拖下手佢就當成同你春宵一度呀! 不過, 咁好幻想力arm做娛樂圈, 分分鐘鐘佢第時紅左, 你話晒同明星拍過拖嘛..............(講笑)

所以一於早d約佢出黎, 清揚兄話齋捷足先登早過條傻仔約人出黎

你如果出黎哄得佢開心, 而你既印象又"先入為主", 佢再去見你個對手, 佢只會去發掘佢既缺點, 你win硬........... 除非你同佢出黎既氣氛唔好!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
ian 兄, 我番查之前你既 post, 我發現呢條女 (未來ian嫂) 係........ 對你有意思既!
如果, 你無加上你太個人主觀既想法, 你掂左9成! 但係你要小心佢係wet妹, 到時出黎搵幾條仔"行"住你屈你錢! 暑假咩人都有! 開始見面, 最好去d你伙自己比較熟既地方! 始終係上網識, 要小心d好!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-5 09:41 PM:

末見過真人都叫BF??? Ian 兄, 呢...
多謝你俾既意見呀 , hamsubboy 兄。不過要早過佢所謂既 bf 約佢出黎都冇乜可能 , 即係聽日 -___-"" 再加上又冇資金,點出 /______\

p.s. 同女出街大約要駛幾多錢左右ga ~?
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-5 22:43:

多謝你俾既意見呀 , hamsubboy 兄...
五舊水差唔多喇
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。