<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-9 02:59 AM:
好~~~小弟去咗台灣幾日 (好多靚女喲~~...
BOYDWAN兄, 蒲鬼蒲馬o羊, 我身邊個件又係去咗台灣出trip, 我要留係屋企扮冇去蒲, 唯有思想上去咗Volar同喜喜la~

By the way, 台灣有冇好蒲點? 我知道個度有好多靚女, 我個件成日去台北and高雄出trip, 有時我都跟住去, 間中都有機會閃出去蒲下, 有一次我住係台北遠東國際飯店, 因為唔去得遠, 所以就走去後面條酒吧街蒲下, 唔蒲由自可, 一蒲就蒲幾間, 其中一間好似叫Champagne既吧, 係一個紅綠燈corner位, 裡面D女得到不得了, 係度做野D女仔都得, 可惜有得睇冇得食, 得個睇字, 一來國語唔好, 二來我個件係酒店度, 唯有自己賣醉~

敦化南路同北路, 南京東路同西路, 忠孝東路, 都有好多靚女飲野地方同蒲點, 可惜每次都冇得去, 你知道個原因la, 只有去敦南誠品一路睇書扮文化一路睇女, 雖然我都係一個睇書既人但係係有限時間裡面我唯有選擇睇女, 所以我從未係誠品買過書, D書全部都係香港買, 你話係o米waste money~

台北靚女多, 高雄D女就穿衣少, 因為個度真係好熱, 又多夜總會.
BOYDWAN兄, 係台灣有冇豔遇ar~
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-9 07:56 PM:

暗示過既都算..........

尋日係屯門果度見到好多金毛.都驚驚地。好在佢住黃金海岸果頭,金毛都少好多。
Ian兄, 唔記得同你講, 唔好盡信T小姐所講既野, 我覺得有D係大話氹住你先!
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-9 03:22 PM:

掌握"主導權"即係要點...
ian 兄, 佢屋企人同police講唔想我再打電話去佢屋企, police 叫我唔好再打, 我咪唔打. 跟住後來起街到撞番佢, 都算喇! 讀書緊要!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by cyc1 at 2005-7-9 07:51 PM:

hamsubboy兄, 溝女界冇左你, 對D女...
cyc1 兄, 年紀相若, 想法差不多! 有時出去目的真係去relax, 唔一定要有女.

我記得呢幾年出去, 試過有幾次, 俾d OL style 既女仔寸. 可能我對佢地無feel, 所以扮下傻, 話想正經d 識女仔, 其中一個一句:"嘩! 你唔似出黎玩, 真係唔似, 呢d地方邊有正經女仔, 是是但但就一晚喇!" 我心諗, "你唔係要我是但到上你下話! 亞叔真係睇你唔上眼."

晚9朝5, 真係唔arm 我喇, 老喇老喇! 不過, 如果去台灣, 就唔同, 因為我d 普通話好掂, 而且台灣妹, 正!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-10 04:51 AM:

cyc1 兄, 年紀相若, 想法差不多! ...
hamsubboy兄, 我都係一早出黎蒲disco, 當時中學就去Canton, Another World, Mingles, Hollywood East, Spicy, NewYork NewYork, Hot gossip and DD, 到大學時就去Graffiti, Manhattan and JJ's, 唔知當時有冇撞過你~

而家少左出黎蒲, 係近來多左出去, 因為我個件出trip頻繁左, 所以出去見識下D新地方睇下女, 尋找下溝女感覺.

而家多數享受下飲飲食食同旅行, 睇下書upgrade自己, 得閒分享下D飲食心得, 爸打~

台灣就唔同, 靚女多又末試過, 有新鮮感, 你D國語掂就一定有so; 希望第時我地一眾爸打由BOYDWAN兄引路, 一起去台灣獵奇, Yeah~

P.S. 希望你D生意業務蒸蒸日上, 得閒可以傾下
Originally posted by cyc1 at 2005-7-10 06:20 AM:

hamsubboy兄, 我都係一早出黎蒲disc...
cyc1兄, 我起94-99年都係蒲 Manhattan 最多, 差不多個個星期都到, 唔知當時有冇撞過你~
一 定 會 成 功 。
哈~爸打們,暫且不講臺灣之行先;話說呢兩晚陪兩個老死(都係ABC) 去咗謝斐道Joe Banana對面嘅"Venu" 同"唐人街"飲嘢,竟然有意外收獲~!識咗成十幾個鬼妹同ABC (真係幾索....),有遊客又有d喺香港住嘅,sat晚嗰兩個死仔都前後腳走先 (十成十ons啦~),我就攬攬錫錫算咯.....後來班女仔都同我交換咗電話,約埋sun晚再飲~咁於是sun晚我就約咗3個fd落去啦,點知.........+_+.......

*聽晚預告: 小BOYDWAN慘遭"賓賓"非禮~~~!
(嗱,留返d 位比各爸打發揮吓想像力嘞~睇吓邊個估中先~~~^^" )
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-10 08:48 PM:

cyc1兄, 我起94-99年都係蒲 Manhattan 最多, 差不多個個星期都到, 唔知當時有冇撞過你~
hamsubboy兄, 97-99年我開始歸隱, 94-96年就有去蒲 Manhattan, 一個月裡面都有去三四晚, 所以我相信一定撞過你, 而且我相信有一D朋友我地係大家都認識tim~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-12 10:12 PM:
哈~爸打們,暫且不講臺灣之行先;話說...
BOYDWAN兄, 又有好消息帶俾大家~
[小BOYDWAN慘遭"賓賓"非禮], 難道小BOYDWAN遭人地個"賓賓"(下體)輕觸到? 咁你有冇興奮先~, BOYDWAN兄快D同D兄弟分享吓la!!
還有記得補返台灣之行既豔遇料~

[ Last edited by cyc1 on 2005-7-20 at 06:59 PM ]
Originally posted by ianiankuan at 2005-7-9 07:56 PM:

暗示過既都算..........

尋日係屯門果度見到好多金毛.都驚驚地。好在佢住黃金海岸果頭,金毛都少好多。
Ian兄, 咁多日冇你消息, 你溝到T小姐未呀? Or已經........食左佢落肚la~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。