<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by R112 at 2006-1-10 03:40:

係呀係呀,我都好想知!呢度個版仲正過追劇集~!
ok~
今個星期內補返~
其實除左溝女浦點之外,可唔可以都分享o下o的好o既時鐘酒店地點呢?
因為除左ons之外(其實小弟未試過ons,不過個心好野、好想試下),有時同女友「興起」,都諗過開房,不過唔知邊度有好o既、價錢又唔太貴o既,如果可以聽o下各位bros
o既心得就感激不淺!
當然,地方企理、乾淨最好,因為女友之前抗拒開房都係因為怕污糟,上網又搵唔到好齊全o既資料,可以指點一下小弟嘛?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 03:47 AM:

ok~
今個星期內補返~
多謝晒~!絕對期待!
Originally posted by R112 at 2006-1-10 03:51 AM:
其實除左溝女浦點之外,可唔可以都分...
Hey, u can go to Eden The, 148 Wellington St, Central
Tel: 2851 0303.
The price is reasonable and the environment is nice.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-10 03:47 AM:

ok~
今個星期內補返~
Bro, I waited for your story for few months la~~
Originally posted by cyc1 at 2006-1-12 00:43:

Hey, u can go to Eden The, 148 Wellington St, Central
Tel: 2851 0303.
The price is reasonable and the environment is nice.
good suggestion~
thanks for your info bro.~
Originally posted by cyc1 at 2006-1-12 00:44:

Bro, I waited for your story for few months la~~
hehe~of course I know la, sorry for keep you waiting......
I will tell you the story in this week~

btw, long time no see, how's going?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-12 09:34 AM:

hehe~of course I know la, sorry for keep you waiting......
I will tell you the story in this week~

btw, long time no see, how's going?
I'm fine, and you?
Btw, any正o野蒲點分享in Taipei?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-12 09:32 AM:

good suggestion~
thanks for your info bro.~
Many thanks for your info~! I will go see see hehe~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-12 22:12:
哈~爸打們,暫且不講臺灣之行先;話說呢兩晚陪兩個老死(都係ABC) 去咗謝斐道Joe Banana對面嘅"Venu" 同"唐人街"飲嘢,竟然有意外收獲~!識咗成十幾個鬼妹同ABC (真係幾索....),有遊客又有d喺香港住嘅,sat晚嗰兩個死仔都前後腳走先 (十成十ons啦~),我就攬攬錫錫算咯.....後來班女仔都同我交換咗電話,約埋sun晚再飲~咁於是sun晚我就約咗3個fd落去啦,點知.........+_+.......
好喇~繼續先..........(先向各位爸打say句sorry先!要你地等咁耐 ~ )

話說嗰晚落到去之後,除左鬼妹同d ABC之外,仲有成兩枱"賓賓"喺度,通常d"賓賓"都係溝鬼佬多,大家都無乜兩句 (唔係種族歧視~係唔索嘛......^^"" );由於約左嗰幾個女仔未到,於是我地4個男人就坐低先,順便睇吓有無"新貨"啦.........殊不知個pet pet 都未熱,已經有3隻"物體"接近問可唔可以join我地,小弟同3個fd互相交換個眼色就齊齊好friendy咁答no啦~跟住嗰3隻"賓狀物體"就好唔冧咁行開;過左20分鐘左右,d"主菜"到,仲一嚟嚟6個,我地就梗係玩到開party咁啦...........喺玩緊期間,有2個女仔fd同2個男仔fd都同小弟講話有個"賓賓"成晚係咁望住我,但因為小弟背住所以都不以為意 (唉~出去玩唔係男望女就係女望男咖啦,有乜特別喎~ ),過左一陣,又有3隻"賓狀物體" (包括之前其中兩個) approach,又再問可唔可以join我地,今次由斑女仔reject佢地於是佢地就更唔冧咁行開;但就喺呢個moment,其中一件"賓賓"(就係話成晚望住小弟嗰個) 塞左個杯塾比小弟然後先走開,於是個個望住我..........小弟就將個杯塾攝底然後話"special offer, 我個杯塾厚d~"
跟手成斑就笑,話我抵死 (其中一個ABC仲即刻錫左小弟一啖話今晚special offer比我好唔好~ )..........跟住就繼續玩啦;又過多一陣,小弟急"殊殊",於是就去toilet.........去去吓突然間有一隻"怪手"喺我後面出現直襲小弟個"小弟",我即刻擰返轉頭就見到頭先隻"賓賓"!(原來佢一見我起身就入左toliet先,仲匿左喺其中一個cube度等我~~~>0<"" )佢仲要問"do you like me?I like you so much, handsome~" 嘩~嗰一刻小弟真係嗌左出嚟,乜粗口都出哂,真係好有一種比人"性侵犯"嘅感覺~ 同一時間,我3個男仔fd、1個staff同1個鬼佬衝入嚟睇我乜事,一見到咁嘅場面,我其中一個fd竟然話"sorry, 唔阻你".............

跟住擾嚷左一陣,斑"賓賓"終於離開(sorry 都無句~)...........期間仲有人問我駛唔駛報警..........=.="" 後來大家繼續飲嘢,個個開頭扮無嘢,幾分鐘之後就個個笑到趴哂地~
真無陰公........

嗰晚小弟個"小弟"仲比兩個女仔一齊"驗傷"............都唔知多謝隻"賓賓"好定係媽义佢好~^^""

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-1-24 at 04:26 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。