<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-19 11:03 PM:

咁呀..........
有無多少少資料呀,例如佢係學生?你係學生定在職?你個outlook 點?你口材又點?
佢唔係學生, 我都唔係.

我個look.... 梗唔係靚仔.. 口材..缺乏

佢個樣都幾純下...

有無得救..?
Originally posted by iamstupid at 2006-2-19 23:15:
佢唔係學生, 我都唔係.
我個look.... 梗唔係靚仔.. 口材..缺乏
佢個樣都幾純下...
有無得救..?
咁除外同車之外你重知唔知其他?例如返工地區?
記住一樣嘢:身體語言好緊要!不妨對佢微笑點頭先,朝早先佢叫聲早晨先, (開頭可能唔so你,不過持之以恆應該好快有feedback~) 你平時乜打扮咖?咪懶 in 喎,會嚇親人咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-19 11:42 PM:

咁除外同車之外你重知唔知其他?例如返工地區?
記住一樣嘢:身體語言好緊要!不妨對佢微笑點頭先,朝早先佢叫聲早晨先, (開頭可能唔so你,不過持之以恆應該好快有feedback~) 你平時乜打扮咖?咪懶 in 喎,會嚇親人咖~
佢返九龍灣.  有次見佢碰見(我諗係)舊(男)同事, 佢同人講話做Marketing, 講完又就乜兩句,
想收多D料都唔得.....

我對佢微笑過, 不過佢無乜反應.  (我自問笑容唔多靚....)
我平時恤衫西褲孭背囊返工. 寫字樓工, 有幾In丫...
Originally posted by iamstupid at 2006-2-20 00:01:
佢返九龍灣.  有次見佢碰見(我諗係)舊(男)同事, 佢同人講話做Marketing, 講完又就乜兩句,
想收多D料都唔得.....

我對佢微笑過, 不過佢無乜反應.  (我自問笑容唔多靚....)
我平時恤衫西褲孭背囊返工. 寫字樓工, 有幾In丫...
唔....................................
咁好簡單啫,你朝朝較時間同佢一班車,朝朝一見到佢就講早晨先;相信佢開頭都無反應咖喇...........過多一排佢應該會軟化,用時間去令佢對你深刻d 先啦~
如果你口材ok,就簡單得多............你怕唔怕醜內唔內向咖?
boydwan兄通常嗡到好勁果D都係得個講
哈哈哈哈~
林兄,嘅然你咁叻,咁小弟交比你講咯~

不過,麻煩你讀吓書先,係,唔係,ok?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-20 01:30 AM:
哈哈哈哈~

Boy~唔會又係佢呀??
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-20 01:30 AM:
哈哈哈哈~

cut 咗 d 字喎...
Originally posted by d228216 at 2006-2-20 01:31:

cut 咗 d 字喎...
Originally posted by ckyckk at 2006-2-20 01:31:

Boy~唔會又係佢呀??
吓............唔會啩..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。