<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sharpmd at 2006-3-27 00:04:
md haha就md喇,佢依班fd 全部正經人黎,有d我都識,放心dd,當然佢有d朋友我都未見過,佢好小講既
thanks
如果係咁,你就主動d 喇~
佢都受緊你咯~
Originally posted by YY46789 at 2006-3-27 01:10:
指導吓,謝謝哂
呢位朋友有乜我可以幫你?
有問題隨便講得咖喇~
尋晚成班人去唱k,唱歌仲有時挨左過黎,埋單時我同佢出櫃面俾錢,因為佢有咭有折,
佢成日話凍,我又摸下佢,佢仲一野咬落我背脊,痛到我飛起,跟住係度狂笑,仲話好痛咩,吹漲,佢又捉住我隻手話好凍,我真係想攬住佢,不過唔得,因為房入面既人我地都識,身分問題,唔可以俾人知,佢一路拖住我,直到房門口,其實我都約左佢下星期2個人再出黎,佢今日無返工(都唔知係咪飲大左),腸胃炎,打俾佢叫佢睇醫生.......今日傾左3個電話,依家有dd掛住佢,真係想同佢做........
Originally posted by sharpmd at 2006-3-31 09:55 PM:
尋晚成班人去唱k,唱歌仲有時挨左過黎,...
如她不是wet妹
這已是很大的提示

成功溝到機會.....90%

約她出來.....
由你作出喜歡她的暗示
無抗拒---->去馬
抗拒----->容後再談....好朋友先
ilovesai666
佢都過左wet既階段喇,提示,點好呢....
其實本來約左佢尋晚去飲野,不過佢又去左另外朋友既k局,仲叫埋我,不過我無去,改左下星期,希望唔好再改喇,好掛住佢...
thanks a lot
Originally posted by sharpmd at 2006-4-5 11:17 AM:
ilovesai666
佢都過左wet既階段喇,...
約她去比較有情調的地方
花點心思在行程內

利用說話(如一般朋友不會說的關心話)
看清楚....她的反應....
有情調的地方,可能都係去飲野,hehe,佢都幾鍾意飲下野,吹下水,佢飲左酒傻笑個樣好正
不過佢好小講自己既野,多數都係講工作上個d
好,等我又唸下先,
thanks a lot
sharpmd,表面上呢,佢就真係受緊你溝喇................但我又有小小覺得佢吊緊你癮引緊你咁噃............, 到底係正常"男女角力"定其他呢?暫時小弟就答你唔到喇~

不過如果你想同佢飲杯嘢,可以落蘭桂芳露天嗰d bar,間間差唔多,消費唔貴都幾好mood 咖~

ilovesai666嘅意見同分析都幾好,讚啦~
BOYDWAN
吊緊癮,"男女角力",HEHE,都幾過癮呀,我覺得依段時間好得意呀,我猜緊佢唸乜野既時候.可能佢都係猜緊我唸乜,有d撲朔迷離............我個心就真係吊住吊住,咁今個回合,佢1:0
thanks
Originally posted by sharpmd at 2006-4-5 19:22:
BOYDWAN
吊緊癮,"男女角力",HEHE,都幾過癮呀,我覺得依段時間好得意呀,我猜緊佢唸乜野既時候.可能佢都係猜緊我唸乜,有d撲朔迷離............我個心就真係吊住吊住,咁今個回合,佢1:0
thanks
吖~~~ 識咁諗叻仔噃~
啱咖,男女互溝最好玩好過癮就真係呢一刻,你開竅喇~
跟住知點做啦~

上半場佢1:0唔緊要,下半場大數佢啦~
good luck~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。