<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ilovesai666 at 2006-4-13 11:37 PM:

你總算開始懂得留有一手了~hehe
唔明?
Originally posted by sharpmd at 2006-4-14 09:52 AM:

唔明?
唔好比佢知到晒所有野......
留有一手準備~

你而家咁樣起碼佢唔知你會想要d乜

不過算唔算得一分嘛.....
問boy兄吧~
因為我覺得你令佢有d心思思咁樣....先算一分

不過你這次絕對是做對了.......吧
sharpmd,其實呢個女仔智力(男女相處經驗、對異性了解)比你高,經過你斷斷續續嘅描述,我相信以下方法係比較可行:

1) 你首先喺概念上要令自己可以head住對方,即係話你要比個signal佢知道係你對佢有興趣而唔係佢比機會你你先對佢有feel,就算佢鬆唔鬆章你都係溝硬佢,等佢知你有立場~

2) 如果我係你,我就唔會同佢太直接,而係同佢鬥兜圈;例如佢想你陪佢,ok~但點陪法先?攝時間?sorry,我都好忙吓 (咪比佢覺得你無所事事啦,陪呀媽飲茶食飯都仲得,吹呀~) ,過兩日先啦~~~ 想見我?ok,但時間由我handle,當然妳有乜idea無所謂,我梗可以就妳............... 仲有呀,約會時間對方一遲到over 15分鐘,sorry~走先~ 邊個話溝女條女大哂咖?! 大哂都要睇場合睇情況,紳士風度唔等如比個target 持竉生嬌,男人溝女都要有style,咪令自己cheap哂~
(如果佢話有事所以先遲而埋怨你唔體諒....... 好!sorry,但咁啱我都有事嘛,無辦法啦......話口未完拎扎花喺佢屋企門口講句:氹吓你喇小公主......... 佢死得啦~)
至於當佢問你想點,物問返佢想你點咯~ 佢話唔知物叫佢feel吓咯,盡在不言中聽過未? 而且當你有d乜講過出口,千祈咪諸多籍口話唔記得,係大忌! 講過就係講過,唔可以縮咖;
仲有,你要train吓你嘅口材同急材,講多d甜言蜜語,講多d你對佢嘅感覺,find out 多d你同佢生活、飲食等等match嘅地方 (作啦~唔通揾蘇民峰咩~),記住,係你講而唔係比佢講呀~
總之一句到尾:令佢囉囉攣就啱喇~咪戇居居就咁同佢示愛呀~

3) 你可以唔日日見佢,但每日至少要send 2~3 個sms/mms,冧句又好、關心說話又好、乜都好,點都要send 比佢!(傾電話見面另計) 點解?遲d你就知~

4) 約會時,你要約佢去d佢無去過嘅地方 (梗係唔係荒山野嶺,亦無必要係高消費場所),令佢進一步感覺到你為佢準備嘅"空間" (香港咁多好地方,去揾吓先啦~),咁佢喺你營造嘅氣氛底下,好快會中招~

5) 記實,喺佢未"投降"之前,不妨令佢知道佢只係你"密友",而非"女友".......切記!
(點解?哈哈~係咁咖,因為佢係FEMALE-----女性咯~)

消化住先,唔明再問啦~
BOYDWAN,ilovesai666
睇左2位既對策後,我要認真地部處下一步,
BOYDWAN兄既部處都真係要時間消化一下,不過唔緊要,依幾日我都唔會見到佢,我都唔會打俾佢,只會sms佢,問佢做緊乜,之類(依樣掂唔掂先?)
多謝意見,
Originally posted by sharpmd at 2006-4-14 23:45:
BOYDWAN,ilovesai666
睇左2位既對策後,我要認真地部處下一步,
BOYDWAN兄既部處都真係要時間消化一下,不過唔緊要,依幾日我都唔會見到佢,我都唔會打俾佢,只會sms佢,問佢做緊乜,之類(依樣掂唔掂先?)
多謝意見,
唔掂~

example 1:由今日開始XXX小姐您將會每日收到您夢寐以求嘅我嘅"甜蜜小短訊",第一個係:您知唔知你好sweet?^^

example 2:今日天氣涼左,着夠衫未?您凍就call我呢個"人肉暖袋"啦,free of charge咖~^^

example 3:電話呀電話,你又掛住XXX呀?咁要睇吓佢打唔打你喇~~^^

用心諗,咪懶呀~
送多個比你睇睇有冇用
(小弟私家野)

唔好意思呀...當我掛住一個人個陣...就會係甘send sms 比佢...
直到佢覆我為止...你都唔想我係甘send比你嫁

係唔係會幼稚左d呀....哈哈..
不過我當年就係甘...呃左佢返黎...
Originally posted by Rya/V at 2006-4-15 12:23 AM:
送多個比你睇睇有冇用
(小弟私家野...
又多位巴打突入~gd呀~~

p.s.(唔好叫我諗肉麻sms.....偶而家無d咁o既天才.......所以幫唔到你~sor)
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-14 11:28 PM:
令佢囉囉攣就啱喇~咪戇居居就咁同佢示愛呀~
至理名言
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-15 12:03 AM:

唔掂~

example 1:由今日...
boy兄......你好有計wo......

(偶也沒有在這樣花過心思)
唔掂,好再唸下先
thanks
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。