<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ilovesai666 at 2006-4-17 01:11:

你個頭像好襯你
名副其實o既playboy

P.S.我部電腦中毒ing
其實我好清純伽咋~

P.S.仲唔拿拿聲拎去整?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-17 03:19 AM:

P.S.仲唔拿拿聲拎去整?
可能佢諗住一次過send晒d毒比你....甘佢部機米冇事
多謝你地既意見先喇,
依家見步行步
電腦中左毒,快d攪好佢喇
其實有時都知道條女點諗嫁啦...點解唔索性直接去馬呢?

仲玩咁多你估我唔到o既遊戲會唔會太晒時間...

當然呢個過程的確係幾開心...但對於d認真o既女仔...

萬一有第二個表白先過你就可能後悔莫及...

定係根本呢個post講緊o既case全部都係for playboy to chase playgirl ?
Originally posted by hwkeung at 2006-4-18 01:43:
其實有時都知道條女點諗嫁啦...點解唔索性直接去馬呢?

仲玩咁多你估我唔到o既遊戲會唔會太晒時間...

當然呢個過程的確係幾開心...但對於d認真o既女仔...

萬一有第二個表白先過你就可能後悔莫及...

定係根本呢個post講緊o既case全部都係for playboy to chase playgirl ?
well~睇情況啦,基本上你亦講得好合理,但始終溝女係尋開心之嘛.........當然如果係要玩認真方法亦唔同啦(仲應該轉介去[戀愛起義]添~),但實際情況who knows ?若然你係講sharpmd 個 case,佢個 target 確係同佢玩緊估估吓喎~

呢個post 叫[香港揾女蒲點分享],我唔敢講全部嘅case都係 playboy seek for partygirl,但無可否認都係想大家溝到女happy 啫,認唔認真就真係要問米喇~

hwkeung,好歡迎你同大家交流同分享一吓心得咖~
+你 4fun 做見面禮先~
其實咁又係十個有7個女仔初頭都好鐘意同男仔玩埋晒d你估我唔到o既遊戲...
無論係咪partygirl都好都係咁...另外果3件係欣宜...
不過我經驗話我知...如果個女仔真係對你有意思...
其實佢會好想好期待個男仔肯同佢表白...
佢對你越有意思就會越心急...
如果拖得太耐就會覺得你玩緊佢...
(當然有d直頭會等唔切送上門啦)
因為我試過一次...追左個女仔好耐...
一直都無表示...因為我都係enjoy個過程多...
做左好多呢d花巧野哄到佢好鐘意我...
有一日行行下街本身好地地突然變晒...
發晒脾氣一支箭走左去叫我唔好再搵佢...

所以我覺得有時d野要懂得適可而止...
除非你都係enjoy個過程唔在乎得失啦...
我都係呢排先發現有呢個post...
版主真係幾得...解釋得好合理...

我覺得呢度好似電影電車男個留言版咁...上黎搵網友教溝女...哈

另外好想知道版主幾多歲...小弟今年19咋...
Originally posted by hwkeung at 2006-4-18 05:16:
............ 所以我覺得有時d野要懂得適可而止...
除非你都係enjoy個過程唔在乎得失啦...
好!分析得十分好!
其實溝女好講求一樣嘢:timing handle。基本上男仔識捉心理、timing控制得好,已經可以好得女性歡心,咁當然要做到係有一定難度啦~ (咁當然仲有其他因素添啦~ )

嘻嘻............我係咖~ 我覺得玩feel好玩過溝女上床咖~
Originally posted by hwkeung at 2006-4-18 05:25 AM:
另外好想知道版主幾多歲
3~60之間

[ Last edited by ckyckk on 2006-4-18 at 11:25 AM ]
Originally posted by hwkeung at 2006-4-18 05:25:
我都係呢排先發現有呢個post...
版主真係幾得...解釋得好合理...

我覺得呢度好似電影電車男個留言版咁...上黎搵網友教溝女...哈

另外好想知道版主幾多歲...小弟今年19咋...
哈哈~呢個post都好耐咯~ 純粹小弟獻醜同大家分享吓、交流吓啫~

我都覺得有d似電影電車男個留言版咖,不過既可以幫到版友,大家都係男人又可以傾吓講吓,幾開心吖~

我? 你估吓吖~?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。