<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sharpmd at 2006-4-25 08:19 AM:
嘩,無人既,幾日都無人黎既
sharp兄~ 你發展成點呢~
今日下午同佢午餐(仲有佢d同事,公事),見到佢既時候個感覺好得意,明明大家有野,但又唔可以表現出黎,差不多4:30msn我問我今晚有無地方去,我無呀,佢話去飲野,我話不如去食飯喇,我暗示左今晚唔可以太夜走,十點零就要走,跟住就出左去食飯,嘩原來佢今日著左件deep V上衣,勁SEXY,真係好正,因為下午食飯時佢著左件外套,所以乜都睇唔到,夜晚食完飯行左一陣,我同佢講,我真係要望多幾眼,佢暗示,你乜都望過晒喇,我話妳件衫好鬼誘人喎........同佢去睇電話,我話一陣妳一定俾D SALES勁望,佢話咁你即係想講乜,佢GET到我緊張佢,(不過佢咁著我都無計,又唔係佢邊個,只係提醒佢一下),
如果今晚唔係要早返,一定又去左.........
今晚我連新買既WINNING10都放棄左,而同佢出左去,,值得值得
約左佢下星期去飲野.......
Originally posted by sharpmd at 2006-4-25 11:58 PM:
今日下午同佢午餐(仲有佢d同事,公事),...
即係你地未一齊ga~?
Originally posted by sharpmd at 2006-4-25 23:58:
今日下午同佢午餐(仲有佢d同事,公事),...
唔錯唔錯~
有潛質~
繼續繼續~
Originally posted by ianiankuan at 2006-4-26 12:11 AM:

即係你地未一齊ga~?
無得話一齊唔一齊架,佢想見我會叫我出黎,我想見佢會俾佢知,因為佢知我係已經1對1,
係依個時間我覺得俾佢知道左我鍾意佢,佢又鍾意我就夠喇,(不過我到依家都無講過我鍾意佢),最緊要係大家一齊既時間開心,我又唔會管佢,佢又唔會管我.
今日講講下佢話想睇MI3,我話係咪睇呀,係睇我就買TICKET,好呀,買呀,
暫時我地都好享依一該,今日唔知聽日事,開心左先喇
Originally posted by sharpmd at 2006-4-26 21:57:

無得話一齊唔一齊架,佢想見我會叫我...
啱~襯後生比自己多d選擇,好過第二日結左婚先左諗右諗,慢慢享受啦~
不過咪話我"尋氣",要小心handle 呀,ok?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-26 10:29 PM:

啱~襯後生比自己多d選擇,好過第二日結左婚先左諗右諗,慢慢享受啦~
不過咪話我"尋氣",要小心handle 呀,ok?
YES SIR
Originally posted by sharpmd at 2006-4-26 22:38:

YES SIR
have fun & enjoy you life~
真羨慕 sharpmd 兄
Originally posted by ianiankuan at 2006-4-27 00:07:
真羨慕 sharpmd 兄
你都可以咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。