<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2006-4-30 12:16 AM:

佢肯俾電話你真好

我都有係...
值得參考~
最可惜hk唔同日本...
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-30 12:30 AM:

值得參考~
最可惜hk唔同日本...
你地有咩好橋唔好收收埋埋喎一齊分享交流下啦...
小弟都想跟大家學下野喎...你地用晒我d橋溝晒d女咁我點出黎搵食?

hk同日本有咩唔同? 街頭靚女好少? 我覺得銅鑼灣(cwb) 同埋尖咀d女仔最得...
而且cwb皇室果邊d cafe多女仔...岩晒我呢d後生仔...識到d cafe o既staff就真係神仙...
落手出擊都方便d...
Originally posted by hwkeung at 2006-4-30 12:46 AM:

你地有咩好橋唔好收收埋埋喎:ma...
睇黎 hw 兄 係高手黎喎

小弟冇咩經驗 冇得分享

大大再過多兩招俾我地參考參考丫~
boyboy去左邊? 好掛住佢...好想佢公開返一兩招獨門絕技俾我地學下野...

不如大家講下後生仔有咩拍拖好去處好節目(認真的)...小弟唔落bar唔落d嫁...
呢度咁多精英不如提議下傾下計啦...
Originally posted by hwkeung at 2006-4-30 12:46 AM:

你地有咩好橋唔好收收埋埋喎:ma...
我聽人講日本d女(我諗睇得出係wet開果d)求其走埋去搭訕都冇緊要...
真係求其o係街溝條女都得
各位,我今日終於攞到msn同icq喇!
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 03:54 PM:
各位,我今日終於攞到msn同icq喇!
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-30 16:01:

但係.........唉!
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 04:26 PM:

但係.........唉!
乜事,快d講
Originally posted by sharpmd at 2006-4-30 20:17:

乜事,快d講
向戀愛版睇下就知
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。