<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
其實大家除左落bar 溝女之外...
有冇試過響街見到真係好索而走去結識o既經驗呢?

小弟有!哈哈...
Originally posted by hwkeung at 2006-4-29 10:24 PM:

小弟有!哈哈...
講述下~~
Originally posted by hwkeung at 2006-4-29 10:24 PM:

小弟有!哈哈...
願聞其詳
Originally posted by ianiankuan at 2006-4-29 10:52 PM:

願聞其
我 18CM
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-29 11:08 PM:

我 18CM
冇人想知..
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-29 11:08 PM:

我 18CM
不足為患

我問你地啊....而家你地問返我轉頭叫我講先....搞錯

我果d其實都係d屎橋...而且係我呢d死o靚仔唔好笑我...
有次響地鐵站等個fd...咁我不嬲都成日周圍望有冇靚女...
於是見到有個靚女都企響度等人咁...咁我靈機一觸...
慢慢行過去佢身邊扮打乞痴...然後禁住塊面問佢
"小姐, 可唔可以借張tissue俾我啊"
正常o既女仔都會借的...然後再扮問路專登問
"唔好意思啊..um..你知唔知xxx邊個出口啊"
我專登問佢企緊個出口o既xxx地方等我可以剩機同佢一齊等
咁跟住一齊等咪傾一兩句囉...如果態度友善o既同佢講不如做個朋友都拎到電話...
再問佢借支筆黎寫一寫野...然後我即刻拎部手機出黎扮睇sms...
話個fd響第二度等...專登臨走前拎手機出黎跌個散銀包落地下就急急腳走左...

跟住果晚就打電話俾佢扮晒唔好意思拎左佢支筆唔記得俾返佢...
佢又好心幫我keep住個散銀包...咁就有藉口約出黎...就咁開始左...

真係好屎橋...各位大大唔好笑我
我都係睇得多無線d爛鬼劇集學返黎...其實都係當做戲咁做...
衰左都幾瘀...不過無乜所謂啦為左識女仔面子呢d野都係值1蚊o既姐...
而且當時環境衰左都無人知...哈
Originally posted by hwkeung at 2006-4-30 12:02 AM:
我問你地啊....而家你地問返我轉頭叫...
佢肯俾電話你真好

我都有係地鐵見過靚女, 果時真係好想走埋去識佢
但始終諗唔到辦法 無啦啦走埋去問佢拎電話 咁唐突會嚇親人
仲有如果咁易就俾電話你 呢d 都唔方好野

你呢個方法都值得參考 有機會等我試試
Originally posted by ianiankuan at 2006-4-30 12:16 AM:

佢肯俾電話你真好

我都有係...
事後我覺得好好彩...咩都掌握之中...而且個女仔又好好彩地係個好女仔...
不過係蠢蠢地傻下傻下咁...而且佢話覺得我唔似壞人喎...真的是撿到寶喔!
我成日都好鐘意扮怕羞...扮怕羞絕對一絕...佢就無乜介心啦...
不過我諗個個人對住所有陌生人點都會有d怕羞有d怯...
如果利用呢點其實扮怕羞都唔難...只要你有少少理性諗下d對白is ok.

不過拎電話都有好多方法...我係果次傻仔左直接問又咁好彩佢肯比咋...
平時我會用其他橋...到你地分享下經驗啦各位大大
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。