<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
已經輸3球,
本來約好左佢星期四出黎,點知佢話有個friend係外國返左黎,個晚要應約,跟住仲話你唔會咁小氣既,咁梗係喇,我又唔係佢邊個,又再改,放工我sms佢問佢點安慰我,佢覆what do u want? (慘點解我唔覆 i want u),錯...尋晚公司食飯,佢打俾我,不過唔方便講,食飽後,飲得大大地又打返俾佢,一開口我問佢係咪掛住我所以打佢俾我,佢好似話係,(唔係好記得,不過我記得自己講過乜,廢話黎),今朝我打俾佢專登問佢我尋晚有無講過d乜呀,我唔記得左喇,佢又話有都唔講返俾我知,hehe,根本我乜都無講過,語無倫次一番,話俾佢聽我wingwing地

長氣左,請見諒
thanks a lot
Originally posted by sharpmd at 2006-4-11 09:57 PM:
已經輸3球,
本來約好左佢星期四出黎,...
不如你搵個好mood o既情況下....
直接表示啦~wakakaka=_=|||

(唔好理我)

正常:乜你輸得咁慘呀....你....其實係咪肯定自己飲大左之後無亂講d乜??
   對了~你的天時差不多到了....努力吧,還擊吧

Originally posted by ilovesai666 at 2006-4-12 04:40 PM:

不如你搵個好mood o既情況下....
...
梗係無講錯野野,仲有小小清醒既,依家就日日問佢,我無講d乜呀ma?
唉,聽晚又要食自己
Originally posted by sharpmd at 2006-4-12 10:02 PM:

梗係無講錯野野,仲有小小清醒既,依家就日日問佢,我無講d乜呀ma?
唉,聽晚又要食自己
學B字頭N字尾果位~伸出你o既野獸之手去做禽獸吧
唉~~~睇怕都要同你"補課"咯~
留意後日我回覆啦,幫你追返1分先,呢兩日淨send sms or mms 比佢先啦~
Originally posted by ilovesai666 at 2006-4-12 22:11:

.
Originally posted by ilovesai666 at 2006-4-12 22:11:

禽你個頭~
我溝女之嘛,又唔係强佢~
依家先第一次留意到依個post
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-13 00:40:
依家先第一次留意到依個post
我個"處男post"~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-13 12:47 AM:

我個"處男post"~
巴閉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。