<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
「我其中一個fd竟然話"sorry, 唔阻你".............」

我通常有相機係身....幫你留底美丽回憶, 難忘一刻.

no problem la, 正所謂 兄弟同心, 食埋隻賓
Originally posted by d228216 at 2006-1-24 13:32:
「我其中一個fd竟然話"sorry, 唔阻你".............」

我通常有相機係身....幫你留底美丽回憶, 難忘一刻.

no problem la, 正所謂 兄弟同心, 食埋隻賓
咁仲大鑊...................>.<""
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-24 04:24 AM:

好喇~繼續先..........(先...
BOYDWAN兄, 你對你"小弟"實在太狠心, 佢又受襲又受驚, 你應該俾佢休息吓, 你仲叫佢出嚟去俾兩個姐姐一齊"驗傷", 你有冇憐憫之心架~
Btw, 咁個"驗傷"報告又係點? 講嚟聽吓~
Originally posted by cyc1 at 2006-1-24 19:59:

BOYDWAN兄, 你對你"小弟"...
嘩~~~再講變咸古咯噃~

thank you

果然經驗老到!佩服、佩服
Originally posted by kenneth8218 at 2006-1-26 11:32:
果然經驗老到!佩服、佩服
kenneth兄咪玩小弟啦~
你有乜好心得歡迎喺度發表噃,同大家分享吓吖~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-24 04:24 AM:

好喇~繼續先..........(先...
唉......我雖然本身係CBC,但係我都係太斯文,都唔知幾時至可以玩到好似BOYDWAN兄你咁放、咁自然?...有冇o的溝女速成班介紹?
Originally posted by R112 at 2006-1-31 04:37:

唉......我雖然本身係CBC,但係我都係太斯文,都唔知幾時至可以玩到好似BOYDWAN兄你咁放、咁自然?...有冇o的溝女速成班介紹?
R112兄,其實你可以先参考吓頭一、兩版睇吓有無幫助先;如果有問題歡迎你提出小弟一定知無不言咖~ (當然EF內溝女高手大有人在,小弟自問略知皮毛咋~ )
我有個問題類似ian兄.  請教下各位巴打.

我搭火車見到個女仔7, 8次, 都有幾次eye contact, 但係分辨唔到係唔係友善果隻... 有時個咀臉好似討厭我望住佢...

我想的起心肝行去識佢, 但係又唔知講咩好.

佢衣著又好鬼樸素, 搭車果陣又唔睇書, 又唔訓覺, 又唔傾電話, 一係望街, 一係兩頭望....
真係搵唔到位入.....

請各位溝女高手指教一下..
Originally posted by iamstupid at 2006-2-19 21:52:
我有個問題類似ian兄.  請教下各位巴打.

我搭火車見到個女仔7, 8次, 都有幾次eye contact, 但係分辨唔到係唔係友善果隻... 有時個咀臉好似討厭我望住佢...

我想的起心肝行去識佢, 但係又唔知講咩好.  

佢衣著又好鬼樸素, 搭車果陣又唔睇書, 又唔訓覺, 又唔傾電話, 一係望街, 一係兩頭望....
真係搵唔到位入.....

請各位溝女高手指教一下..  
咁呀..........
有無多少少資料呀,例如佢係學生?你係學生定在職?你個outlook 點?你口材又點?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。