<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 點解日本近排咁興U15 idol??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ulysses at 2006-5-26 07:09 PM:

其實那點野未必比大人看
是被同那些小朋友差不多年齡的人
就好像我
人細鬼大~
Originally posted by ulysses at 2006-5-26 07:09 PM:

其實那點野未必比大人看
是被同那些小朋友差不多年齡的人
就好像我
u how old??
其實同上面那幾位idol差少少
其實有無可能是
為未來的av打下基礎
Originally posted by ronald001120 at 2006-5-26 07:12 PM:

人細鬼大~
之前睇日本的娛樂新聞網站有泉明日香o既訪問,
佢話都有將呢本新寫真集送比一d同學睇,佢仲話
有d男同學睇完佢呢本新寫真集之後,仲讚佢個pat
pat好性感....唉...宜家日本d細路真係...冇眼睇

[ Last edited by fairykingprawn on 2006-5-26 at 09:40 PM ]
無法啦
禁得逾厲害
點人逾想知
兄台認為香港點中學生
同日本情況一唔一樣
據我所知
同日本情況差唔多
Originally posted by ulysses at 2006-5-26 08:38 PM:
其實有無可能是
為未來的av打下基礎
又不能這樣說為未來的av打下基礎,好似三津谷葉子
當年都是由U15 Idol起步,但現在都是向正常的藝能界
發展
Originally posted by fairykingprawn at 2006-5-26 09:55 PM:

又不能這樣說為未來的av打下基礎,好似三津谷葉子
當年都是由U15 Idol起步,但現在都是向正常的藝能界
發展
我當然明白
我的意思是只有小部份的人
去做明星、歌星
剩下來的就有唔同的路
最後就有可能有很多的u15idol變成av女優
想問一下u15idol
全寫是否under 15idol
Originally posted by ulysses at 2006-5-26 10:02 PM:

想問一下u15idol
全寫是否under 15idol...
應該是
p.s.原來現在三津谷葉子不經不覺已經22歲了
時間轉眼逝去
以前未接觸到日本文化的我
估唔到同我同年的人
就已經拍寫真
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 點解日本近排咁興U15 idol??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。